Podcast Coronavirus

Expert Van Otterloo: 'Er gaat weer over uitstel Brexit gesproken worden'

Nog niet heel lang geleden stelde de Britse premier Boris Johnson absoluut niet aan een lockdown te denken, gisteren was het dan toch zover. Onze man in Londen, Lennard van Otterloo, vertelt in de Corona Update over hoe het Verenigd Koninkrijk dat aanpakt én waarom hij stelt dat er weer over uitstel van Brexit gesproken gaat worden.

Van onze redactie 24 maart 2020

Boris johnson londen brexit corona

Driemaal daags is er onze Corona Update live op New Business Radio(.nl) met informatie, advies en nieuws voor en door ondernemers. De uitzendingen zijn om 9.00, 12.00 en 17.00 uur en ook via deze website terug te luisteren.

In onderstaande uitzending bellen we met Lennard van Otterloo, onze man in Londen, over de huidige situatie in het Verenigd Koninkrijk en Brexit, waar hij op deze website wekelijks blogs over schrijft en te horen is in onze wekelijkse online radio-uitzending. Het gesprek met Lennard begint na het eerste item.

Brexit ingewikkeld? Onduidelijk? Wie de Brexit Nieuwsbrief van De Ondernemer leest, heeft overal antwoord op. Meld je nu aan!

Ontvang de wekelijkse ‘De Ondernemer Brexit Nieuwsbrief’ met het laatste nieuws, ondernemersverhalen en kansen en bedreigingen rondom de Brexit.