Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content

Koffie College (2/10): Zo slim gebruikt Martijn Aslander de crisis

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten: De Ondernemer Koffie Colleges. Gast nummer 2 is auteur, techfilosoof en lifehacker Martijn Aslander. Hij legt uit hoe je deze periode optimaal kunt gebruiken om de koers te verzetten. Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Van onze redactie 14 april 2020

Martijn voadfone koffie college

We mochten het niet verder vertellen, maar Martijn Aslander is stiekem een beetje blij met een crisis. Het geeft hem tijd om op adem te komen en te bedenken wat hij aan het doen is en wat hij zou willen doen. Tip van Martijn: een crisis gaat een keer over en dan dienen zich weer nieuwe uitdagingen aan. Tot die tijd: lees boeken, verdiep je kennis en pak juist in een tijd waarin alles anders is dan je gewend bent een stuk papier en ga schrijven. Wat? Dat vertelt Martijn je tijdens het gesprek.

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit 10 afleveringen. Elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur op De Ondernemer een nieuw Koffie College, steeds met een nieuwe gast, zoals:

tracking pixel
tracking pixel