Aukje Kuypers

Algemeen directeur van technisch dienstverlener Kuijpers

Aukje Kuypers is algemeen directeur van het familiebedrijf Kuijpers uit Helmond. Onder de stemknop en foto vind je een uitgebreider profiel.

Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je een bevestigingslink kunnen mailen.
Aukje Kuypers

Het was een bijzonder jaar, een om trots op te zijn voor Technisch Dienstverlener Kuijpers topvrouw Aukje Kuypers. Het familiebedrijf waarvan zij sinds 2013 directeur is mag zich sinds de dag dat het 100 jaar bestaat Koninklijk noemen. En dat hebben ze geweten bij het tweedagen durende bedrijfsfeest uit Helmond. In de waarde van Kuypers en het hele bedrijf zit namelijk diep gebakken dat het om de mensen gaat, en je dit samen moet vieren, want alleen zo zijn ze succesvol geworden. ,,Aandacht voor de mensen. Dat zit in onze genen.”

Naast haar baan als directeur bij het 1300 medewerkers tellende familiebedrijf is Aukje Kuypers steeds meer het gezicht voor vrouwen in het algemeen en in de techniek in het bijzonder. Zo roemde zij bij haar onderscheiding als Zakenvrouw van het Jaar 2018 specifiek haar twee oud-tantes die voor haar de 'weg bereid' hebben om topvrouw te kunnen worden.

En: Aukje Kuypers pakt met haar familiebedrijf ook een voorbeeldrol in duurzaamheid, ook dit recente jaar. 'Bedrijven die met duurzaamheid bezig zijn, weten elkaar goed te vinden, maar we moeten die kring groter maken,' horen we haar zeggen. De 'duurzaamheidsbubbel' dus, een kring zie groter wil maken en waar ze zich ook medeverantwoordelijk voor voelt. Los daarvan: alle opdrachtgevers ontvangen van Kuijpers naast een reguliere offerte ook een groene offerte met een meer duurzame oplossing.