Ed Bindels

Eigenaar winkelketen Amac/Liemès Food District

Ed Bindels is eigenaar van de winkelketen Amac en restaurant Liemès Food District. Onder de stemknop en foto vind je een uitgebreider profiel.

Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je een bevestigingslink kunnen mailen.
Ed bindels amac foodhallen

Met bedrijven in verschillende branches is het voor Ed Bindels dit jaar tegelijk een succesvol, megasuccesvol en tegenvallend jaar geweest. Hoe? Zijn 50 Amac-stores verkopen Apple-producten in het tempo waarop hij hoopt dat hij club (Basis in Utrecht) binnenkort weer biertjes mag verkopen. Tegelijk stond zijn Liemès Food District al ruim een jaar in de wachtkamer: de 1500 vierkante meter aan restaurant in The Wall (langs de A2 bij Utrecht) wilde al lang openen maar ja, lockdown. Nu zijn de deuren dan wél geopend, maar door alle coronamaatregelen nog niet zoals hij en zijn team dat zouden willen. Toch weet de zakelijke doelgroep met name voor meetings de locatie al behoorlijk te vinden en gaf alle corona-uitstel Bindels de gelegenheid zijn formule met wereldkeukens nog verder te perfectioneren en een goed, professioneel horeca-team te selecteren,

Daarmee is de creatieve ondernemer Bindels niet klaar: in shoppingcenter The Wall opent hij komend jaar zijn Apple-museum, de allereerste ter wereld (!), met alle mogelijke producten van het IT-bedrijf van wijlen Steve Jobs die je maar kunt indenken. En Bindels zou Bindels niet zijn als ook daar niet over een goed businessmodel is nagedacht: boven het museum immers kom je straks terecht in de Amac-store, en van daaruit (of vice versa) sta je zo in het Liemès Food District. Denk er een paar busladingen aan Apple-fans bij die ingevlogen worden om naar het museum te komen als de grenzen weer open zijn en je snapt hoe Bindels deze op het oog losstaande bedrijven naadloos in elkaar laat overlopen. Dé ondernemer pur-sang.