Esther/Anne Vedder

Oprichters van sieradenmerk Vedder&Vedder

De zussen Esther en Anne Vedder zijn oprichters van sieradenmerk Vedder&Vedder. Onder de stemknop en foto vind je een uitgebreider profiel.

Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je een bevestigingslink kunnen mailen.
Esther anne vedder veddervedder werkverkeer ondernemen internationaal

Met een startkapitaal van 0 euro begonnen Esther en Anne Vedder een webshop. Zes jaar later loopt bekend en onbekend Nederland weg met hun gepersonaliseerde sieraden. Het geheim van hun succes: een sterke online strategie die ervoor zorgde dat de sieraden meteen opvielen bij BN’ers, waardoor de zichtbaarheid van de sieradentweeling op met name social media enorm uitbreidde. Influencer marketing avant la lettre.

Inmiddels is het Amsterdamse Vedder & Vedder een bedrijf dat wereldwijd verkoopt en websites heeft in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Maar ook ligt bij alle filialen van de Bijenkorf en sinds vorig jaar een eigen winkel heeft vlakbij de PC Hooftstraat. De tweelingzussen Vedder hebben voor het vierde jaar op rij een groei van - wederom - 100 procent gerealiseerd. Hun merk heeft zich het afgelopen jaar professioneel - met name digitaal - doorontwikkeld, ook social media wordt nog altijd goed en slim ingezet. Hun online marketingstrategie kende tijdens de eerste coronamaanden een nieuwe fase en er is ook in die periode goed ingespeeld op brand awareness. En mede dankzij die aanpak buiten onze landsgrenzen is de Vedder & Vedder X Sylvie-collectie in Duitsland direct al een verkoopsucces. De volgende droom? Succes in Amerika.