Video Brexit

The Day After: dit zeggen Britse kranten over Brexit

Engeland werd vanmorgen wakker als een zelfstandig, verenigd koninkrijk. En terwijl de voorstanders van Brexit nog even nagenieten van het feestje rond de countdown op Parliament Square, begint het overgrote deel van de Britten aan het weekend: business as usual.

Presentatie: Lennard van Otterloo 1 februari 2020

Brexit Business Britse kranten

Het team van De Ondernemer was erbij gisteravond en 'onze man in Londen', Brexit-expert Lennard van Otterloo, bespreekt op deze zaterdag - The Day After - de koppen in de belangrijkste kranten van het Verenigd Koninkrijk.

In de video ook beelden uit Londen hoe pro- en anti-Brexiteers vandaag 'omgaan met hun onafhankelijkheid'.

Make Leave, Not War!

De kranten kiezen ieder voor hun eigen invalshoek, van jubelend tot realistisch. Grote gemene deler: het is zover, we moeten aan de slag om het zo goed mogelijk te regelen en de Britse economie een boost te geven: Make Leave, Not War!

Dit is een aflevering van de videoserie Brexit & Business van De Ondernemer, gepresenteerd door Brexit-expert/ondernemer Lennard van Otterloo. Voor meer videoreportages en interviews uit Londen:deondernemer.nl/brexit.

Brexit ingewikkeld? Onduidelijk? Wie de Brexit Nieuwsbrief van De Ondernemer leest, heeft overal antwoord op. Meld je nu aan!

Ontvang de wekelijkse ‘De Ondernemer Brexit Nieuwsbrief’ met het laatste nieuws, ondernemersverhalen en kansen en bedreigingen rondom de Brexit.