Video Coronavirus

Marc Lammers: vitaliteit, innovatie, juist nu

Tijdens deze coronacrisis een nieuwe videoserie, Sporters voor Ondernemers. Dagelijks een video van SportsSpeakers en De Ondernemer met een - voormalig - topsporter in de hoofdrol en dat gericht op ondernemers, over kansen tijdens crisistijd. Vandaag de aftrap met Marc Lammers, voormalig top-hockeycoach, die onder meer bekend staat om zijn vernieuwende manier van leidinggeven. Over de mogelijkheden voor vitaliteit en innovatie, juist nu, deze video.

In samenwerking met SportsSpeakers 20 maart 2020

Laatste update: 18 december 2020 14:27

Marc lammers hockey coach

Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen en te verbeteren, met als uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de hockeydames.

Om deze crisis goed uit en door te komen is het zaak om juist nu te kijken naar je vitaliteit volgens Marc Lammers. Niet alleen je fysieke vitaliteit, zorgen voor genoeg lichaamsbeweging, maar ook voor je mentale vitaliteit, denk aan bijscholing. De tips van Marc Lammers zie je in de video hieronder, een samenwerking tussen SportsSpeakers en De Ondernemer.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.