Nieuws Thuiswerken

Thuiswerk Summit live op New Business Radio

New Business Radio doet op donderdag 25 maart en vrijdag 26 maart live verslag van het Thuiswerk Summit vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Dit evenement, onder leiding van Hans Kazan, is een online kennisevent voor leidinggevenden en directieleden, die veel vraagstukken rondom het hybride thuiswerken willen oplossen.

Van onze redactie 24 maart 2021

Thuiswerk Summit in Het Scheepvaartmuseum

De Thuiswerk Summit vindt plaats in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

In twee speciale thema-uitzendingen op New Business Radio wordt live verslag gedaan van het event, met experts, sfeerreportages en de laatste trends op thuiswerkgebied. Sprekers en panelleden zijn onder meer Paul Geraeds (voorzitter NCD), Antje Monteiro (Fit at Home), Martijn van Lieshout (Vodafone Business), Kilian Wawoe (VU Amsterdam), Mariska Meerveld (Logitech) en Niels Schotanus (Van Ede & Partners).

Lees ook: Een jaar 'thuiskantoren': handige tips om thuiswerken verder te verbeteren

De presentatie op New Business Radio is in handen van Ron Lemmens en Jolanda Oskam. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.


Lees ook: 'Waarom het grootste thuiswerkexperiment aller tijden is mislukt'

Thuiswerken vergt aanpassingen

Sinds het uitbreken van de coronacrisis, zien we dat het thuiswerken veel aanpassingen van iedereen vergt. Niet alleen voor de thuiswerkers zelf, maar ook bij het management van bedrijven. Door deze veranderende werksituatie is er een groeiende behoefte aan kennis bij leidinggevenden ontstaan, om de thuiswerkprocessen effectiever aan te gaan sturen. Tijdens het Thuiswerk Summit worden kennis, vraag en aanbod op vernieuwende wijze met elkaar in verbinding gebracht.

Meer informatie is te vinden op thuiswerksummit.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws