Nieuws Groei

Zussen kopen aandelen terug: Anne en Esther Vedder 100 procent eigenaar van Vedder & Vedder

De zussen Anne en Esther Vedder zijn 100 procent eigenaar van Vedder & Vedder. De succesvolle ondernemers kochten vrijdag 22 juli naar volle tevredenheid en in goed overleg de resterende 10 procent van de aandelen terug. De verworven aandelen waren in handen van Marco van Ramshorst.

Van onze redactie 22 juli 2022

Twins Of Gold Vedder Vedder

Anne en Esther Vedder zijn nu compleet eigenaar van hun bedrijf.

Het sieradenmerk Vedder & Vedder, sinds 2016 met succes actief op het gebied van gepersonaliseerde sieraden, verkoopt in meer dan 35 landen en heeft samenwerkingen met binnen- en buitenlandse sterren als Chantal Janzen, Sylvie Meis, Rita Ora en Chrissy Teigen. In 2021 is er een Videoland-documentaireserie gelanceerd over het leven achter de schermen van de ondernemende tweeling uit Nijkerk.

''We hebben Anne en Esther graag geholpen en zijn trots dat ze met hun persoonlijke inzet Vedder & Vedder groot hebben gemaakt''

Voormalig aandeelhouders Marco en Helma van Ramshorst

Zussen Vedder dankbaar voor de financiële inbreng na start van het bedrijf

Anne en Esther Vedder: ,,We zijn dankbaar voor de financiële inbreng na de start van het bedrijf door Marco van Ramshorst en ontzettend verheugd om nu 100 procent eigenaar te zijn van ons mooie bedrijf Vedder & Vedder.''

Voormalig aandeelhouders Marco en Helma van Ramshorst: ,,We hebben Anne en Esther graag geholpen en zijn trots dat ze met hun persoonlijke inzet Vedder & Vedder groot hebben gemaakt. Wij wensen Anne en Esther veel succes in de toekomst.”

Het sieradenbedrijf van de tweelingzussen Vedder en Vedder gaat naar Amerika. Dat vertelde Esther Vedder eind mei in 'Met de kennis van nu' aan presentator Ron Vergouwen.

Luister de radio-uitzending van 'Met de kennis van nu' met co-host Esther Vedder hier terug:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws