Nieuws Marketing

Schoenbedrijf Omoda Zeeuwse familiebedrijf van het jaar

Schoenenbedrijf Omoda is maandag uitgeroepen tot Zeeuwse Familiebedrijf van het Jaar, schrijft de PZC. Dat gebeurde tijdens net netwerkbijeenkomst van Zeeland Business in de bioscoop CineCity in Vlissingen.

Van onze redactie 13 september 2016

Knijter schoenen 1

Het innovatieve Zierikzeese schoenenbedrijf heeft succes met zowel de webshop als zijn stenen winkels. De andere twee finalisten waren Hanse Staalbouw in Nieuwerkerk en containerbedrijf Wielemaker uit Middelburg.

Originele Zeeuwse Stik

Omoda won behalve de award een originele Zeeuwse Stik die is gemaakt door kunstenares Caroline de Ligt, publiciteit door Zeeland Business, een fiscale controle door Baker Tilly Berk en bioscoopreclame in CineCity. De bekendmaking van de winnaar is hieronder te bekijken. De tekst gaat verder onder de video.

%VIDEOWIDGET%

Zeeuwse economie

Omdat Zeeuws familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’ ingesteld. Sinds vorig jaar is de samenwerking uitgebreid met aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken, en de organisatie van Film by the Sea.

Foto: PZC