Sabi Tolou

Medeoprichter van shipping platform Sendcloud

Sabi Tolou is medeoprichter van Sendcloud, een shipping platform voor e-commerce. Onder de stemknop en foto vind je een uitgebreider profiel. 

Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je een bevestigingslink kunnen mailen.
Sabi tolou sendcloud week van de ondernemer europees marktleiderschap tool optimaliseren

Dit jaar hebben Sabi Tolou en mede-Sendcloud-oprichters Bas Smeulders en Rob van den Heuvel niet alleen hun leidende marktpositie geconsolideerd met e-commerce verzendplatform Sendcloud en 150 miljoen euro opgehaald in een investeringsronde, maar ook de grens van 23.000 klanten geslecht. En dat met een business die alleen maar méér groeit in corona- en lockdown-tijden. De volgende stip aan de horizon? Amerika! In de tussentijd hebben deze giga-groei-ondernemers een probleem van een geheel eigen orde: net als veel andere ondernemers zoekt ook Tolou personeel, alleen hij zoekt nog 250 medewerkers. Eind volgend jaar moeten ze allemaal gevonden en aangenomen zijn.

Gigantische groei Sendcloud

Nu is dit zeker niet het eerste jaar dat de Brabantse ondernemers succesvol zijn. 2018 was zelfs voor hun standaarden bijzonder succesvol: ze groeiden in dat jaar met 5463 procent. De basis van al dit ondernemerssucces is frustratie over het versturen van producten. Oplossing was om dat verzendproces te automatiseren en zo de papierwinkel voor de verzender te vergemakkelijken.