Advertorial van Gemeente Enschede

Advertorial Regio

Enschedese ondernemers aan het woord: Martin Schievink van softwarespecialist Akyla

Elke maand gaat De Ondernemer op zoek naar bedrijven die vanuit Enschede ondernemen. De vraag die centraal staat, is waarom ze juist voor deze regio kiezen. In deze editie: Martin Schievink van softwarespecialist Akyla, gevestigd op het Schuttersveld.

DE ONDERNEMER I.S.M. GEMEENTE ENSCHEDE | iSifotografie 19 mei 2019

Enschedese ondernemers aan het woord martin schievink softwarespecialist akyla

Niet alle ideeën zomaar uitvoeren en per se alles aan de klant willen leveren. Het is misschien wel de belangrijkste les die Schievink met zijn Akyla (dat specialistische softwareoplossingen voor payrolling en uitzendbureaus biedt) heeft geleerd. ,,Kies voor datgene waar je echt goed in bent en ga daar mee aan de slag. Focus is de truc om succesvol te zijn.”

Faciliteiten om te groeien

Die focus heeft er deels voor gezorgd dat Schievink recent het twintigjarig bestaan van Akyla kon vieren. ,,De gemeente Enschede is een ander aspect dat heeft bijgedragen aan het succes van Akyla. Zij faciliteren nieuwe en bestaande bedrijven om zich hier te vestigen en te groeien. Dit met goede bedrijventerreinen en door te zorgen voor goede bereikbaarheid. Afgelopen jaar is Akyla naar een nieuwe locatie op Schuttersveld verhuisd, we groeiden uit ons jasje. Hier hebben we een fijn kantoor kunnen creëren, met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij de snelweg. Voorlopig kunnen we verder”, aldus Schievink.