Nieuws Regio

Knab Crowdfunding: wij helpen je succes te vergroten

Als ondernemer heb je een financiering nodig om verder te kunnen groeien. De klanten van Knab investeren graag in jouw groeiplannen in ruil voor een mooi rendement. Knab Crowdfunding brengt deze twee groepen bij elkaar.

Synpact | i.s.m. Knab 26 april 2017

Alternatieve financiering knab

Vergroot je succes via ruim 125.000 klanten van Knab die je via ons platform bereikt. Zo krijg je niet alleen een snelle en gedegen financiering, maar genereer je ook een hoop online én offline aandacht voor jouw onderneming. Knab regelt het voor je, samen met Collin Crowdfund. Ontdek de voordelen.

Grootste voordelen van Knab Crowdfunding

  • Leen €50.000 tot €2.500.000 middels 125.000 potentiële investeerders (én klanten)
  • Wij stimuleren ondernemerschap en investeren daarom altijd 10% mee
  • Ontvang een mediapakket. Wij regelen online en offline publiciteit voor jouw bedrijf (social media, regionale bladen, vakbladen en online banners)

Zo werkt Knab Crowdfunding

  • Vraag een lening aan
  • Betaal € 350 (excl. BTW) voor de kredietcheck van je persoonlijke Crowdfund Coach
  • Je geschreven pitch wordt gepubliceerd op knab.nl zodra deze is goedgekeurd
  • Je ontvangt het geld nadat je project is volgeschreven

Lees ook: Handig overzicht: alternatieve vormen van financiering voor mkb-ondernemers

Hoe we Strandpaviljoen Zuidpier hielpen met starten

Daar waar het strand van IJmuiden de Noordzee inloopt, vind je het levenswerk van ondernemers Ruud Haex en Martin Stam. Je kunt er leren powerkiten, coachingstrajecten volgen, zakelijke evenementen organiseren en natuurlijk ook gewoon lekker eten en drinken. De afgelopen maanden was Strandpaviljoen Zuidpier een grote bouwkeet. Maar het duurt niet lang meer voordat hun droom staat: een compleet multifunctioneel strandpaviljoen.

Kans

Martin had in het verleden al een strandpaviljoen en evenementenbureau gehad. Uit die tijd kent hij Ruud die een trainings- en coachingsbureau had. Martin: ‘We hadden al zo’n 10 jaar de droom om onze zaken samen te voegen. Toen kreeg ik ineens de mogelijkheid om de Zuidpier over te nemen van de vorige eigenaar. Een fantastische kans natuurlijk. We hebben de tent in ruim drie maanden afgebroken en compleet opnieuw opgebouwd. Half april was het openingsfeest, onze droom staat nu te pronken op het strand van IJmuiden.’

Ruud: ’Voor al die plannen hadden we natuurlijk een flinke investering nodig. We hebben een deel van dat bedrag - € 300.000 - opgehaald via Knab Crowdfunding. De rest via een bancaire lening bij de Rabobank. Dat was wel spannend. ’s Middags om 14.00 uur ging de lening “live” en binnen 1,5 uur was de helft van het bedrag al binnen. Onze omgeving reageerde erg enthousiast en veel investeerden ook mee. Een dag later was het hele bedrag binnen en konden we aan de slag. Dat was wel een maf, leuk, happiness-gevoel.’

Meer informatie:

knab.nl/crowdfunding

crowdfunding@knab.nl

Femke Nijhof: 06 - 13 443 606

Bart Hoogerman: 06 - 29 53 81 09

Lees hier het magazine Financieren – Op weg naar groei

oproep wvdo