Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2021

Via DEZE LINK vind je de openingstijden Pinksteren 2022.

Welke supermarkten zijn geopend tijdens Pinksteren - zondag 23 mei en maandag 24 mei 2021 - en dan vooral: hoelaat? In dit overzicht de openingstijden van supermarkten op een rijtje, met linkjes en al. Enne... denk je aan de coronaregels?

Van onze redactie 16 mei 2021

Supermarkt winkelwagen openingstijden

Foto: Shutterstock.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Pinksteren

Albert Heijn, ook wel Appie of de AH, voert tijdens Pinksteren geen rigoreuze wijzigingen door. De meeste AH-supers openen om 08.00 uur en sluiten of om 19.00 of om 21.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Openingstijden Jumbo tijdens Pinksteren

Alle supers van Jumbo zijn op de zondag en maandag geopend. De sluitingstijden wisselen van 18.00 tot 21.00 uur. Op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Openingstijden PLUS tijdens Pinksteren

Alle winkels van PLUS zijn open. Voor de precieze openingstijden, want die wisselen per filiaal, verwijst PLUS door naar plus.nl/supermarkten. PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermarktondernemers, daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Winkelen tijdens corona: Nico Dijkshoorn schreef er deze blog over. Hoe een bezoekje aan De Pindakaaswinkel het leven van Nico Dijkshoorn lijkt te veranderen

Openingstijden SPAR tijdens Pinksteren

Verdeeld over 44 landen heeft SPAR zo'n 12.500 filialen. In Nederland zijn er ruim 240 zelfstandige SPAR-winkels, Ook de Attent-formule is onderdeel van SPAR. De ondernemers achter de SPAR-filialen mogen zelf hun openingstijden bepalen, rekening houdend met de coronarichtlijnen van de betreffende gemeente. Surf voor de openingstijden van een SPAR in jouw buurt tijdens Pinksteren daarom naar SPAR.nl.

Openingstijden Aldi tijdens Pinksteren

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Omdat de openingstijden van de filialen per plaats verschillen, raden we je aan om op de site van Aldi te kijken voor de openingstijden.

Openingstijden Lidl tijdens Pinksteren

De openingstijden van alle Lidl-winkels op de zondag en maandag zijn te vinden op lidl.nl.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Pinksteren

Ook alle filialen van Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn ook op tijdens Pinksteren geopend. Voor de sluitingsdagen, die wisselen per supermarkt, verwijst het concern bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws