Advertorial van Twinsense

Advertorial Regio

Mixed reality maakt productieprocessen efficiënt

Twinsense kan al jaren gezien worden als specialist op het gebied van online marketing. Met inhouse-specialisten op het gebied van bedrijfsfilms, webontwikkeling, online marketing en videomarketing biedt het bedrijf al sinds 2005 een compleet plaatje voor zowel kleine als grote bedrijven.

Twinsense 29 oktober 2018

Maurice kruse 2

Sinds 2015 is het bedrijf versterkt met de virtual & augmented reality-specialist Twinsense360. Door het combineren van VR en AR heeft Twinsense in 2015 een grote stap naar voren kunnen zetten. De combinatie tussen VR en AR wordt ook wel mixed reality genoemd. Deze combinatie geeft op het gebied van procesoptimalisatie zeer veel mogelijkheden.

''Met de mixed reality zijn we in staat productieprocessen efficiënter te maken,'' vertelt Maurice Kruse, directeur van Twinsense. ''VR en AR zijn heel geschikt voor presentatie en communicatie. Je creëert er een nieuwe werkelijkheid mee. In mixed reality worden de mogelijkheden gecombineerd tot een product dat in de praktijk toepasbaar is.''

Lees ook: Business Festival Twente: deze groeigeheimen moet je kennen

Twinsense360 creëert voor het Duitse Emsflower een toepassing waarmee het opbouwen van embalagewagens snel en efficiënt kan. Met behulp van speciale MR-brillen zien medewerkers op welke hoogtes plantenrekken moeten worden aangepast.

Bij Kaak in Terborg worden broodmachines gemaakt. Daar kunnen medewerkers dankzij mixed reality aan machines binnen een productielijn blijven werken, zonder steeds naar de controleroom te moeten lopen. Kruse: ''Het zijn praktijkvoorbeelden van gloednieuwe ontwikkelingen die productieprocessen nog efficiënter maken.''