Advertorial van Nouvall

Advertorial Regio

Hoe het Zeeuwse Nouvall uitgroeide van ambitieuze eenpitter tot betrouwbaar detacheringsbureau

Een flink tekort aan Engelstalige scheepsbouwingenieurs zette Michel van Leuven in 2008 aan het denken. Zelf via een detacheringsbureau werkzaam bij een scheepsbouwer, ging hij op zoek naar mogelijkheden om buitenlandse collega's te vinden en te laten detacheren.

De Ondernemer i.s.m. Nouvall | Foto: Ronald den Dekker 20 juni 2018

Nouvall terneuzen 1

"Het detacheringsbureau zag het niet zitten, dus besloot ik het zelf te gaan doen. Het eerste jaar zond ik ook mezelf uit, om financieel rond te kunnen komen. Daarna richtte ik me puur op recruitment."

Detacheren

Vanaf dat moment zijn er een paar ijkpunten. "De VCU-certificering voor het uitzenden van personeel in de chemische industrie, de intrede van mijn compagnon Mark Rosel na het tweede jaar, het in dienst nemen van eigen backofficemedewerkers en recruiters en straks de verhuizing naar ons nieuwe pand. We detacheren nu zo'n 100 medewerkers."

Sterk team

Nouvall is in tien jaar tijd uitgegroeid van ambitieuze eenpitter naar professioneel en betrouwbaar detacheringsbureau in de technische en chemische industrie. Met de relevante technische, chemische en HR kennis en werkervaring van Michel en Mark en hun gezamenlijk motto dat kwaliteit boven kwantiteit gaat, vormt het duo een sterk team dat ook de komende tien jaar veel moois kan bereiken.