Advertorial van ROZ Groep

Advertorial Regio

Nieuw platform voor Twentse ondernemers wordt feestelijk gelanceerd

Bij het starten van een bedrijf kun je wel wat ondersteuning en advies gebruiken. De ROZ Groep helpt starters en ondernemers bij hun eerste stappen. In samenwerking met twaalf Twentse gemeenten en het bedrijf InnoValor ontwikkelde de organisatie een online platform voor Twentse starters, gesubsidieerd door de provincie Overijssel. Starten In Twente wordt op 18 oktober officieel gelanceerd.

De Ondernemer i.s.m. ROZ Groep | Foto: Pexels 4 oktober 2018

Starten in twente

De launch van Starten In Twente gaat gepaard met een feestelijke opening. Van 9.30 tot 11.30 uur, voorafgaand aan het Business Festival, hebben de samenwerkende organisaties op Vliegveld Twenthe een mooie ochtend gepland met interessante sessies en workshops.

Wat kun je verwachten?

Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc., is als gast aanwezig. Hij weet als geen ander hoe je als ondernemer op een nieuwe manier naar je businessmodel moet kijken. Bert Breukers, ondernemersadviseur van ROZ Groep, geeft praktische tips over hoe je je marketingboodschap verwoordt in een korte, krachtige pitch. Melissa Roelfsema van InnoValor belicht in een workshop één van de ruim twintig tools die het platform rijk is.

Meet & greet

Wil je je eigen bedrijfsidee bespreken met een specialist? De aanwezige adviseurs van het ROZ zijn beschikbaar voor meet & greets met bezoekers. Ook kun je deze ochtend leren hoe je een eigen profiel voor je idee of bedrijf aanmaakt.

Wat vind je op het platform?

Starten In Twente geeft een goed overzicht van startende ondernemers per branche en van netwerkverenigingen in de regio. Een kennismaking met het platform is dus absoluut de moeite waard. Je kunt de lancering gratis mee beleven, maar aanmelding is gewenst. Dat kan via info@rozgroep.nl of 074-2415100.