Aangeboden door Tele2

Branded Content Regio

Met gedragstraining maakt NEH Group het verschil

ICT-bedrijf NEH Group maakt niet alleen het verschil met technische oplossingen, maar vooral ook met klantgerichtheid. Met dit doel krijgen medewerkers gedragstraining.

BRAM DE VRIND | VIDEO: GODFRIED DE VRIES 4 juli 2019

NEH group 2

Wilt u ook het maximale halen uit (telefonische) bereikbaarheid en uw klanten een goede ervaring bieden? Dan is onberispelijke bereikbaarheid een must! Tele2 biedt voor iedere ondernemer en onderneming de best passende oplossing. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met één van onze adviseurs door te bellen met 0800 - 1242. Wij helpen u graag verder!

NEH Group is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan honderd medewerkers en heeft grote klanten, uiteenlopend van woningcorporaties tot zorginstellingen. Het Leusdense bedrijf biedt klanten slimme technologie-oplossingen om beter met bijvoorbeeld huurders of cliënten contact te onderhouden. Dat gebeurt onder meer met Hosted Voice van Tele2, waarbij gebruik wordt gemaakt van een virtuele telefooncentrale. ,,Heb je een centrale in eigen pand, dan ben je met een stroomstoring niet bereikbaar. Wij zijn altijd bereikbaar'', zegt mede-oprichter Jan Pieter Cleveringa.

Maar NEH Group maakt niet alleen het onderscheid met de levering van goede ICT. Klantgerichtheid is een belangrijke pijler voor het bedrijf. Daartoe is een klantcontactcentrum ingericht dat klanten helpt bij technische vragen. NEH Group bedt die klantgerichtheid in de bedrijfscultuur in door coaching van de medewerkers. ,,We doen een-op-een-coaching en iedereen volgt bij ons gedragstraining'', zegt Cleveringa. Bekijk het volledige interview in de video bovenaan dit artikel.