Nieuws Marketing

Nieuwe webshop door twee zussen uit Enschede

De zussen Jessica en Kristel Krabbe uit Enschede hebben een webshop 'geopend': ‘Mooi & Wollig’. Met de verkoop van schapenvachten spelen de zusjes in op de trend van landelijke stijl.

Van onze redactie 31 mei 2016

Schapenvacht webshop stock

“We werken allebei graag met verschillende materialen en texturen. Dat voeren we graag door in onze eigen huiskamers”, vertelt Jessica (31). “Het belangrijkste is dat een huis een thuis is, het moet er gezellig en uitnodigend uitzien”, vult Kristel (33) aan.

MilieuvriendelijkVoor de schapenvachten worden er geen dieren geslacht, maar restproducten gebruikt. Toen Jessica tijdens een vakantie in Tsjechië werd getipt over een ecologische en milieuvriendelijke looier uit die omgeving, was ze meteen verkocht: “de meest prachtige vachten in uiteenlopende kleuren en afmetingen.”

Online“Het aanbod van goede vachten is in onze ogen erg beperkt in Nederland. Ook krijg je via webshops vaak geen goed beeld van de kleur en kwaliteit”, licht Kristel toe. “Als je iets bestelt via internet wil je graag weten hoe het er in het echt uitziet. En dat kan bij Mooi & Wollig. Wij besteden veel tijd en aandacht aan de fotografie van onze vachten.”

Kijk voor meer informatie en voor de schapenvachten op mooienwollig.nl.