Nieuws Radio

Mijlpaal van 1 miljoen voor De Ondernemer Live

Een feestelijke mijlpaal voor het wekelijkse kijkradio-programma De Ondernemer Live: de 40 uitzendingen van dit jaar zijn meer dan 1 miljoen keer bekeken en beluisterd.

Van onze redactie 20 december 2022

MyChannels Video ID: 346838

Het gebeurt niet vaak dat Robert van den Ham, director content en creatie bij De Ondernemer, op dinsdagmiddag de microfoon ongevraagd overneemt van De Ondernemer Live-presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling. Nooit eigenlijk, maar in de laatste kijkradio-uitzending van dit jaar brak hij als 'een ware Gaston' in, mét kerstman en kerst-truck. En dat met een goede reden: De Ondernemer Live is dit jaar namelijk meer dan 1 miljoen keer bekeken en beluisterd.

Tijdens de live uitzending met Bunq-topondernemer Ali Niknam op 20 december werd deze feestelijke mijlpaal behaald; alle reden voor een felicitatie aan Remy, Roland en Lars Schotanus van De Radiofabriek/New Business Radio.

Radiocolumnist Nico Dijkshoorn gaf aansluitend ook nog even zijn mening over het programma. Kijk en luister mee.

Lars Schotanus (links) en gelegenheids-verslaggever Robert van den Ham maakten bovendien bekend dat hun samenwerking rondom De Ondernemer Live ook in 2023 doorgaat. Wekelijks op de dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur, live op New Business Radio vanaf het Media Park in Hilversum, en dat met ingang van dinsdag 10 januari 2023.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws