Aangeboden door Citymarketing Tilburg

Branded Content Regio

Uitstekend internet zonder beperkingen: zo helpt deze ondernemer jouw bedrijf verder

Internet zonder beperkingen door plastic vezelcapaciteit in je huis of kantoor. Dat kan nu. Ondernemer Luuk Pals heeft de eerste prijs al binnen met zijn nieuwe uitvinding. OptoXS™, zoals de innovatie heet, maakt een nieuwe generatie inpandige netwerken via optische (LED) technologie mogelijk. Altijd en overal een onbeperkt krachtige én betrouwbare internetverbinding, via het netwerk én via WiFi. Vanwege deze slimme duurzame oplossing en de impact die ze hiermee kunnen maken in een enorme markt, is Innovience Int. uitgeroepen tot Impactmaker van het kwartaal. Hier lees je hoe Pals internet innoveert.

Redactie 8 mei 2019

Innovience city marketing tilburg

Lees het complete verhaal van Luuk op makeitintilburg.com

Impact maken

Impactmaker van het kwartaal is een initiatief van gemeente Tilburg en Make it in Tilburg (Citymarketing Tilburg). Het initiatief staat ieder kwartaal stil bij een Tilburgse onderneming die onderscheidend is door innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Zij zijn de ondernemers in Tilburg die impact maken, binnen en buiten de stadsgrenzen.

Wereldwijde toegankelijk communicatie

Naast impact maken wil de oud Philips topman vooral zijn missie uitvoeren: toegankelijke communicatie voor iedereen. Grote operators, bouwers en installateurs. Allemaal al klant van Innovience International. Zij hebben namelijk iets dat de markt van nu nodig heeft: een goede en betrouwbare internetverbinding. “Alles valt stil als er geen of slechte verbinding meer is. Het is eigenlijk raar dat we buiten een glasvezelverbinding hebben, maar binnen nog haperende verbindingen (o.a. wifi).” Met een Europees patent op zijn uitvinding, is Nederland inmiddels veel te klein. USA en Latijns-Amerika zijn al geïnteresseerd. En Tilburg is een uitstekend startpunt voor zijn wereldwijde uitrol.

Tilburg

Dat hij impact maakt vanuit Tilburg is volgens Luuk goed te verklaren: “Tilburg ligt heel centraal en de bereikbaarheid is uitstekend. Je zit zo op het vliegveld Eindhoven, Rotterdam of met de trein in Amsterdam. Prima ontsluiting en in Tilburg zijn de huurprijzen voor een kantoorpand nog acceptabel. Daarnaast zijn de voorzieningen top en is er veel kennis en nog beschikbaar arbeidspotentieel. Mijn ambitie met Tilburg? Met mijn Smart City Academy programma samen met de gemeente Tilburg dé Smart City van Nederland worden!”

Lees het complete verhaal van Luuk op makeitintilburg.com

https://www.youtube.com/watch?v=TShf8_su6oc