Advertorial van Asito

Advertorial Regio

Tisser koppelt het mkb aan goede schoonmakers

Tisser van Asito is een nieuw en volledig digitaal platform dat het mkb koppelt aan onder meer schoonmakers. Mkb’ers krijgen toegang tot transparante en flexibele dienstverlening, de schoonmakers kunnen meer uren werken en krijgen de mogelijkheid om zich extra te ontwikkelen.

Marjo Peppelaar | De Ondernemer i.s.m. Asito 21 juni 2018

Remko Stolk Tisser Asito

Asito is landelijk, met ongeveer 10.000 medewerkers, toonaangevend in professionele schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Tisser brengt die dienstverlening op een transparante manier nog meer binnen het bereik van het mkb en zzp’ers. Na een succesvolle start in de regio Twente is Tisser nu ook actief in Rotterdam en omgeving. Voor het eind van het jaar moet Tisser landelijk operationeel zijn, verwacht Remko Stolk, commercieel directeur van Asito.

Ontzorgen

Het mkb heeft de economische wind mee. ,,Ondernemers willen zich nu focussen op de groei van hun bedrijf. Facilitaire diensten als schoonmaken zijn dan het kind van de rekening’’, weet Stolk. ,,Tisser ontzorgt mkb’ers. Zij krijgen toegang tot een groot reservoir goede facilitaire medewerkers en kunnen zich concentreren op hun corebusiness.’’ De medewerker staat centraal bij Tisser, zegt Stolk. ,,Wij merken dat niet alleen onze eigen mensen, maar ook die van andere schoonmaakorganisaties, best meer willen werken. Tisser biedt hen vrijheid, gecombineerd met ontplooiingsmogelijkheden én de zekerheid van een dienstverband. Een ideale oplossing voor medewerkers van schoonmaakbedrijven die, al dan niet tijdelijk, meer uren willen maken of die gewoon toe zijn aan extra verantwoordelijkheid.’’

App

In de Tisser-app kunnen opdrachtgevers opdrachten plaatsen. Tisser-medewerkers geven aan in welk gebied ze willen werken en op welke dagen en tijden. ,,De app maakt een match en de medewerker onderhoudt vervolgens zelf het contact met de opdrachtgever’’, legt Stolk uit. Alle medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vermogen om zelfstandig te werken en het contact met de opdrachtgever te onderhouden. Ook worden ze door Asito intensief getraind. Ondernemers biedt Tisser continuïteit. Als de schoonmaker ziek is, zorgt Tisser voor vervanging. Daarnaast zijn opleidingen, verzekeringen en kwaliteitsborging goed geregeld.

Meer verantwoordelijkheid

Tisser breidt binnenkort uit met andere facilitaire diensten, zoals klein technisch onderhoud, glasbewassing en groenonderhoud. ,,Onze medewerkers krijgen zo de kans om zich te ontwikkelen tot allround facilitair medewerker.’’ ,,Tisser voldoet aan de behoefte in het mkb aan transparante en flexibele dienstverlening, maar komt ook tegemoet aan de behoefte bij werknemers aan vrijheid én zekerheid’’, zegt Stolk.,,Het mes snijdt dus aan twee kanten.’’

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Tisser van Asito. Meer weten? 0546-844516, info@tisser.nl, tisser.nl