Aangeboden door Valk Exclusief

Branded Content Horeca

Op zoek naar vertrouwde en vernieuwde vergaderlocatie? Valk Exclusief heeft wat je zoekt

De manier waarop we werken en vergaderen is continu in beweging. Valk Exclusief denkt mee door te investeren in een unieke vergaderbeleving voor haar gasten, wat resulteert in uitzonderlijke locaties waar ontzorgen hoog in het vaandel staat.

Van onze redactie 1 oktober 2021

Vertrouwde vernieuwende vergaderlocatie Valk Exclusief

De hotels bieden alles waar een zakelijke gast om vraagt. Op de foto Hotel Amsterdam Zuidas. Foto:Valk Exclusief

Buitengewone locaties voor vergaderingen

Vanwege het thuiswerken, verdwijnt langzaam de grens tussen werk en privé. Vergaderingen veranderen geleidelijk in informele gesprekken op een locatie waar de gast zich thuis voelt. De aankleding van de ruimtes en de omgeving van de locaties zijn daarom extra belangrijk.

Valk Exclusief speelt hierop in door extra in unieke vergaderlocaties te investeren. Denk aan vergaderen in een kas op de Veluwe bij Hotel Apeldoorn, waar de gast van groente en fruit uit eigen tuin geniet; een bespreking in het Beste Gebouw van 2021, Hotel Amsterdam Zuidas, waar de vergadergast een panoramisch uitzicht heeft over de hoofdstad. Of bijeenkomen in Hotel Deventer, dat geheel in Scandinavische stijl is gebouwd en Deventer uit de middeleeuwen representeert.

'De hotels bieden alles waar een zakelijke gast om vraagt: duurzame gebouwen met rijk uitgeruste zalen en boardrooms, comfortabele kamers en smakelijke restaurants'

Onbezorgd zakendoen bij Valk Exclusief

Vergadergasten kunnen bij Valk Exclusief terecht voor onbezorgd zakendoen. De hotels bieden alles waar een zakelijke gast om vraagt: duurzame gebouwen met rijk uitgeruste zalen en boardrooms, comfortabele kamers en smakelijke restaurants.

Om exclusieve service te waarborgen, worden bijbehorende faciliteiten ingezet. Zo maken nieuwe technische ontwikkelingen hybride vergaderen mogelijk, zorgt de moderne kaart voor culinaire hoogstandjes en geeft het ongedwongen interieur de gasten het gevoel alsof ze in een comfortabele huiskamer goede gesprekken voeren.

Hotelbar van Hotel Haarlem. Foto: Valk Exclusief

De gast staat centraal

Voor elk congres, meerdaags event, training, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst bieden de Valk Exclusief hotels een mogelijkheid. Elk hotel heeft haar eigen ambiance, maatoplossing en grootte, wat iedere vergaderervaring uniek maakt. Van der Valk kijkt al 150 jaar naar waar de gast behoefte aan heeft en blijft dat doen. Het concern blijft meebewegen met de tijd om ervoor te zorgen dat Van der Valk net zo’n vanzelfsprekend merk is voor de volgende generatie, als dat het nu is

Contact opnemen met Valk Exclusief Zakelijk

Het team van Valk Exclusief Zakelijk helpt je graag bij de efficiënte organisatie van jouw (hybride) vergadering. Neem contact op via corporates@valkexclusiefzakelijk.nl en hopelijk mogen we u snel verwelkomen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws