Nieuws Duurzaamheid

Groene Groeiers op New Business Radio: Jan Peter Balkenende eerste gast

Hoe laten we de wereld na aan de volgende generaties? Met droogte, opwarming van de aarde, uitputting van grondstoffen en luchtvervuiling? Of hebben we betaalbare oplossingen voor deze problemen? Dit en meer hoor je vanaf vrijdag 11 september elke maand in het nieuwe radioprogramma ‘Groene Groeiers’ op New Business Radio.

Van onze redactie 9 september 2020

Yousef Yousef en Jan Peter Balkenende

Yousef Yousef, voorzitter van het VNO-NCW-netwerk Groene Groeiers, met de eerste gast Jan Peter Balkenende.

Duurzaamheid is niet meer weg te denken. In ons dagelijks leven, de politiek en natuurlijk op het gebied van ondernemen. In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar een match die leidt tot innovatieve processen, producten en diensten die duurzaam én rendabel zijn.

In dit radioprogramma hoor je de uitdagingen van ondernemers, de duurzame oplossingen, inspiratie en daarmee ‘de match’. Of niet. Groene Groeiers is een ondernemersnetwerk van VNO-NCW, waarin ondernemers duurzaamheidsuitdagingen aangaan.

Lees ook: Dit is de Troonrede van Nico Dijkshoorn

Yousef Yousef: ,,Als voorzitter van het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers maak ik me extra sterk voor jonge, innovatieve ondernemers. Zelf ben ik met mijn bedrijf LG Sonic in Zoetermeer een scale up. Ik weet als geen ander wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Mooi dat we een talkshow starten waarin we dat bespreken.”

Groene Groeiers is voortaan elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending zijn onder meer Yousef Yousef (voorzitter Groene Groeiers), Jan Peter Balkenende (voorzitter DSGC) en Saskia Kapinga (vice president external relations Shell) te gast.

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.