Nieuws Actueel

Finalisten Rotterdamse Startersprijs bekend

De startende ondernemers die het in de finale van de 'Rotterdamse Startersprijs' tegen elkaar op zullen nemen zijn bekend. Rememberme.nl, The Collectors, Tinybots en Shogolo kregen de meeste stemmen. In totaal werd er 7800 keer gestemd.

De Ondernemer 6 mei 2016

Rotterdamse startersprijs

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs wint, naast de prestigieuze titel en veel publiciteit, een flinke ‘kickstart’ voor de onderneming: een jaar lang een kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, coaching van experts en een introductie bij een aantal grote zakelijke netwerken.

Pitchen voor de jury Eerder werden er uit alle inzendingen zes genomineerden door de jury geselecteerd. Deze 6 streden op Facebook om de meeste stemmen. De vier met de meeste stemmen verdienden een plek in de finale. Vanaf nu zullen de finalisten op eigen kracht moeten strijden om de prijs.

Naar aanleiding van een pitch zullen de juryleden beoordelen welke startende ondernemer zij het meest veelbelovend vinden. De jury bestaat uit Marius Meurs, Oscar van Veen en Jolique Möller. Op 12 mei kiest de jury een winnaar tijdens een feestelijke finale en prijsuitreiking in het Kriterion in het Groot Handelsgebouw.