Nieuws Boeken

Hofnar Juri Hoedemakers kondigt tweede boek aan

Zijn boek Gezocht: Hofnar - Reflectie voor leiders en leidinggevenden werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar, heeft nog altijd een topnotering in de Managementboek top 100 en... krijgt een vervolg. Auteur Juri Hoedemakers, alias de hofnar, kondigde vandaag live op de radio bij De Ondernemer een tweede boek aan.

Van onze redactie 29 maart 2022

Juri Hoedemakers hofnar depot rotterdam

Juri Hoedemakers is verbinder, coach en inspirator die bedrijven en mensen een spiegel voorhoudt en helpt om op zoek te gaan naar hun blinde vlekken en vervolgens naar de beste versie van zichzelf. Hij is hofnar. En: Juri is sinds ruim een jaar een veelgelezen expertblogger bij De Ondernemer.

Voor meerdere organisaties vervult Juri de functie van officiële hofnar. Tijdens een masterstudie aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit verdiepte hij zich in het belang van de hofnar in moderne organisaties en ontving de prijs voor de beste scriptie van het jaar. Inmiddels fungeert hij, samen met Jort Verhage, in de rol van hofnar bij AFAS, waar ceo Bas van der Veldt hun aantreden initieerde.

Lees ook: Het effect van je gedrag: bewustwording in je bedrijf organiseren volgens Juri Hoedemakers (Drs. Hofnar)

'Enorm trots op deze kans. Het tweede boek gaat er komen'

,,Ik ben echt enorm trots op deze kans", vertelde Juri Hoedemakers op de radio bij De Ondernemer. ,,AW Bruna benaderde mij voor een vervolg op het eerste boek, en die gaat er komen. Ik heb al precies in mijn hoofd waar het over zou moeten gaan, ga er ook meteen mee aan de slag."

Gezocht: Hofnar - Reflectie voor leiders en leidinggevenden is onder meer via deze link online te bestellen. ,,In dit eerste boek, mooi om dat nu te kunnen zeggen, eerste boek, ontdek je hoe we anderen kunnen inzetten om het reflectieve vermogen van onszelf en de mensen om ons heen te verbeteren. Je krijgt praktische handvatten waarmee je reflectie in je dagelijks werk kunt toepassen", aldus Juri Hoedemakers.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws