Nieuws Marketing

Dit is de jury van de 'Uitzendondernemer van het jaar Award'

De nieuwe Award ‘Uitzendondernemer van het Jaar’ heeft vandaag de samenstelling van de jury bekend gemaakt. De eerste aanmeldingen voor de Award zijn overigens al binnen. Inschrijven kan nog tot en met 18 september.

De Ondernemer 6 augustus 2016

Uitzendbureau 2

Nederland telt ruim 6.000 MKB-ondernemers in de uitzendbranche. ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople hebben de handen ineengeslagen om de uitzendondernemers die zich in dit segment onderscheiden door bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van hun onderneming te belonen met een nieuwe award. Hieronder de strenge jury die de ondernemers gaan beoordelen:

De jury

Esther Raats - Coster - juryvoorzitter (non executive board member in diverse profit en non profit organisaties én Zakenvrouw van het jaar 2006) Frank van Gool (directievoorzitter Otto Workforce) Hans Biesheuvel (initiatiefnemer ONL voor Ondernemers) Rogier Brinker (Relationship Manager ABN AMRO)

Jury adviesraad

Han Mesters (sector bankier ABN AMRO) Julius Kousbroek (voorzitter Jong Management en managing director WePayPeople) Wim Davidse (oprichter en flexstrategieconsultant van Dzjeng en hoofdredacteur Reed Elseviers Flexmarkt, dagvoorzitter prijsuitreiking)

Ondernemerschap bepalend

Bij de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is het ondernemerschap bepalend wie de winnaar wordt van de hoofdprijs van €15.000. De organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople beogen met het beoordelen van de ondernemerskwaliteiten, en het delen van de meest waardevolle inzichten die hieruit voortkomen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Deelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Zij worden door een vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Het gaat om de relatieve omzetgroei en de wijze waarop deze tot stand is gekomen. Omdat de uitverkiezing zich richt op het stimuleren van goed en effectief ondernemerschap, stelt de jury op basis van alle inzendingen een rapportage met interessante en relevante branche-informatie op die aan alle deelnemers ter beschikking wordt gesteld.

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 19 oktober op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van €15.000 voor de winnaar, €7.500 als tweede prijs en €2.500 als derde prijs.