Video Storytelling

Broodje Verhaal Speciaal: gepeperde tips voor ondernemers

Negen ondernemers, negen keer de vraag in de serie Broodje Verhaal na een hapje van die ene peper hun drie ultieme en dus gepeperde ondernemerstips uit te spreken. Dit is de compilatie. Met storytelling-expert en gastheer Cor Hospes, vanuit zijn keuken: Broodje Verhaal Speciaal.

Van onze redactie 20 augustus 2021

MyChannels Video ID: 244380

Dit is Broodje Verhaal Speciaal, een extra aflevering, een compilatie, na de 9-delige videocast met storytelling-expert Cor Hospes. In Broodje Verhaal delen ondernemers tijdens de lunch letterlijk de ingrediënten van zijn/haar ondernemersverhaal. Wat wil hij/zij bereiken en waarom? Welke obstakels moet hij/zij daarbij zien te overwinnen. En niet onbelangrijk. Wat kookt hij/zij van de lunchkaart? Kiest hij/zijvoor een gebakken eitje, zijn pasta van de dag of toch dat broodje bal...? En welke boodschap wordt er op de koelkast geplakt?

Disclaimer: het Broodjes Verhaal-team en gasten waren coronaproof.

Nee, makkelijk was het zeker niet voor Willem Kors (Leentjes Poeder Pret), Ellyne Bierman (Reflower), Niels Meijssen (Beterboeken/Moonback), Sam van Dalen (autobedrijf Italië in de Polder), Ed Bindels, founder van Amac en Food District Liemès, Rob Schalker van fashionmerk A fish named Fred, Karin Veldhuizen van watersportcamping Heeg, Marchel Bulthuis (Electric Motorcycles Nederland) en Audrey van Ham, ceo van Christine Le Duc. Wel of niet een hapje nemen van die ene peper in de keuken bij Cor Hospes?

De gepeperde ondernemerstips vormden een vast onderdeel van de videocast-serie Broodje Verhaal, uitgesproken vlak na dat eerste hapje van die peper. De video hierboven betreft een compilatie, kortweg gewoon leuk om terug te zien. En weet: niet iedereen iedereen zei ja tegen de peper - om moverende redenen, overigens.

Ook te gast in de Broodje Verhaal-keuken: Ed BIndels, founder van Amac en Food District Liemès. Hoe reageerde hij op de peper?

Door te klikken op deze link kun je alle video's (nog eens) bekijken en op deondernemer.nl/storytelling vind je ook podcasts, blogs en artikelen over storytelling.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws