Video Mobiliteit

Testafette: hoe ver kom je nu al met uitsluitend elektrisch vervoer?

Hoe ver kom je met uitsluitend elektrisch vervoer? Roland Tameling, co-host van onze wekelijkse radio-uitzending en presentator van De Ondernemer Onderweg, organiseerde in samenwerking met Opel en acht berijders een unieke Testafette langs de randen van ons land. In onderstaande video legt hij het plan uit en kun je alvast een korte samenvatting bekijken.

Presentatie: Roland Tameling 21 april 2023

''Ik heb een lange route uitgestippeld langs de buitengrenzen van Nederland, om te kijken hoe goed je al uit de voeten kunt met volledig elektrische modellen''

Roland Tameling

Nederlanders delen in de Testafette hun praktijkervaringen met de kijkers

Echte praktijkervaringen van ‘echte’ Nederlanders. Precies met die reden tilde Roland Tameling dit grote project van de grond, zo vertelt hij aan Remy Gieling: ,,Ik noem het de Testafette, een samentrekking van ‘test’ en ‘estafette’. Ik heb een lange route uitgestippeld langs de buitengrenzen van Nederland, om te kijken hoe goed je al uit de voeten kunt met volledig elektrische modellen. Daarbij rij ik niet zelf, maar nodig ik ‘gewone’ (of liever gezegd ‘echte’) Nederlanders uit die hun praktijkervaringen delen met de kijkers en zo het echte verhaal vertellen.”

Het resultaat is een grensverleggende video, waarvan je in deze editie van De Ondernemer Live alvast een samenvatting kunt bekijken.

Eerdere afleveringen van De Ondernemer Onderweg bekijk je via deze link.

De Ondernemer Live-hosts Roland Tameling (links) en Remy Gieling.

Lees ook: Vereniging Zakelijke Rijders: 'Voorgestelde CO2-uitstootmaatregelen werken averechts'

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws