Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content Personeel

Slim thuiswerken is nu nóg belangrijker geworden

In zijn series masterclasses legt topondernemer Winston Gerschtanowitz uit hoe hij door slim te werken tijdens de crisis prima resultaten blijft behalen. 'Ik moest er even aan wennen, maar de efficiëntie is enorm'.

Van onze redactie 29 september 2020

Nu maak je optimaal gebruik van de kennis over digitaal thuiswerken

Voor Winston Gerschtanowitz ging er al een wereld open toen hij het met zijn bedrijf DFFRNT Media thuiswerken omarmde en zijn afspraken via videobellen kon afhandelen. Nu we tegen een tweede golf aanleunen kan hij die kennis optimaal toepassen. In de video vertelt hij onder meer: ,,Ik moest er even aan wennen, maar de efficiëntie is enorm. Als ik normaal gesproken een afspraak van een uur zou hebben, zou ik daar, inclusief heen en weer rijden, minstens drie uur mee kwijt zijn. Die afspraak van een uur duurt dan ook een uur. Met videobellen begin je op het afgesproken tijdstip en als je klaar bent ben je klaar, ook als het gesprek na twintig minuten is afgerond. Ik weet nu al dat ik ook in de toekomst veel vaker dit soort afspraken zal maken.”

Virtuele telefooncentrale in de cloud

Die efficiënte wijze van samenwerken ontdekte Arnold Bakker, directeur grootaandeelhouder van Kampen Industrial Care in Groningen, ook. ,,Wij zitten met ons managementteam samen op kantoor, maar in verschillende kamers. En zelfs dan voeren we met elkaar gesprekken en delen we informatie via videobellen. We merken dat het veel effectiever en sneller gaat op deze manier.”

Samenwerken en 24/7 bereikbaar zijn

Het Groningse bedrijf is als werktuigbouwkundige dienstverlener strategische partner voor het bouwen en onderhoud van industriële installaties. Samenwerken en 24/7 bereikbaar zijn wordt mogelijk gemaakt door een virtuele telefooncentrale in de cloud. De telefooncentrale is daardoor altijd up-to-date en telefoontjes op vaste nummers worden feilloos doorgeschakeld naar mobiel en andersom. “Ik weet het verschil tussen vast en mobiel niet meer.”