Nieuws Regio

HIP Capital: beleggen met no cure, no pay

De economische crisis is achter de rug: mensen met eigen vermogen durven voor meer rendement op hun kapitaal weer verder te kijken dan hun bestaande bankrelaties. Maar zonder kennis van zaken blijft het een lastige materie, zo weet HIP Capital.

Jack Monde | De Ondernemer i.s.m. HIP Capital | Foto: Jan Ruland van den Brink 13 maart 2018

JV08032018 Doetinchem Dick Hubertus Hip Capital5

De vraag is: wie kun je echt vertrouwen en bij welke partij zijn de kosten zodanig dat je ook echt rendement haalt uit je belegging? HIP Capital is op dit vlak een onderscheidende partner met een uniek concept voor beleggers.

Villa Ruimzicht

Het was de liefde die oprichter Dick Hubertus van Brabant naar Doetinchem bracht en het is niet onwaarschijnlijk dat daar ook de tweede vestiging komt van HIP Capital. Klanten kunnen er nu al op afspraak terecht in Villa Ruimzicht, maar Dick en z'n collega's komen ook graag bij de mensen thuis. Het hoofdkantoor ligt op een fraaie locatie aan de Utopialaan in Den Bosch.

Lees ook: Trouwplannen? Houd rekening met deze nieuwe ondernemerswet

Dick heeft ruim vijftien jaar ervaring in beleggen, waarvan tien jaar binnen private banking en als beleggingsspecialist bij Rabobank. In die hoedanigheid adviseerde hij een groot aantal relaties over hun vermogen en beleggingsportefeuille. Die adviezen, uitstekende kennis van zaken en gevoel voor zowel kansen als bedreigingen droegen bij aan mooie rendementen en een hoge mate van klanttevredenheid. Inmiddels timmert hij stevig aan de weg met Hubertus Investment Partners, steeds meer vermogenden komen naar HIP Capital.

250 euro per kwartaal

Dick: ,,Bij vermogensadvies gaat het primair om persoonlijke aandacht en vertrouwen, dat is de basis. Je moet mensen echt goed uitleggen hoe het werkt en hoe de markt beweegt, zeker op de langere termijn."

"Als beleggers geven wij beleggingsadvies op basis van wederkerigheid. Onderscheidend vermogen daarbij is dat wij werken op basis van 'no cure, no pay'. We vragen voor het beheer een bijdrage van 250 euro per kwartaal en we verdienen uiteindelijk alleen aan 10 procent van het nettorendement op jaarbasis. Dat is dus het principe van 'samen uit, samen thuis'. Haalt de klant onverhoopt geen rendement, dan verdienen wij als ondernemers ook niets, zo simpel is dat. Vertrouwen is iets wat we niet zomaar krijgen, maar dat we moeten verdienen, dus daar zijn we zuinig op."

"Het is het enige dat telt. Met een goede beleggingsportefeuille die past bij de klant kunnen we ook rust bieden. Zodat mensen rustig kunnen slapen, terwijl hun vermogen groeit. En tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten. Die zijn wij graag van dienst!''

Meer informatie: hipcapital.nl

Haalt de klant onverhoopt geen rendement, dan verdienen wij als ondernemers ook niets, zo simpel is dat

Dick Hubertus, HIP capital