Nieuws Zzp

Zelfstandig ondernemer? Noteer 'm, deze Dag van de ZZP'er

Inspirerende workshops en keynotes, netwerken, een hapje en drankje: je vindt het allemaal op de Dag van de ZZP'er op zaterdag 4 juni. En ook De Ondernemer is er bij, met de gehele dag live radio.

Van onze redactie 11 mei 2022

Dag van de zzper

Hét zzp-event van het jaar vindt zaterdag 4 juni (11.30-17.30 uur) plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Laat je er verrassen door inspirerende en motiverende keynotes van verschillende toonaangevende sprekers, bezoek het informatieplein met partners die jou verder helpen als ondernemer, stel je vragen aan specialisten en ontwikkel jezelf met het volgen van verschillende workshops.

Peter Heerschop als dagvoorzitter

Peter Heerschop is dagvoorzitter, onder meer Kelly Weekers ('Pak de regie over je onderneming'), Gregory Sedoc (focus, talentontwikkeling en vitaliteit), Michael Kruijswijk (wat je moet weten over Algemene Voorwaarden en de AVG) en Martin van Kranenburg (de psychologie van het beïnvloeden met tekst) zijn gastsprekers. Het gehele programma is via deze link te bekijken. Tickets (gesponsord gratis, standaard 50 euro) zijn te bestellen via deze link.

Lees ook: Maaike Grovenstein gekozen tot Freelancer Of The Year 2021

Dag van de ZZP'er live op New Business Radio

Als mediapartner van de Dag van de ZZP'er verzorgt De Ondernemer live radio vanuit Hart van Holland, van 12.00 tot 17.00 uur. Presentatoren zijn Remy Gieling en Roland Tameling, studiogasten zijn onder meer Peter Heerschop en de diverse sprekers van deze dag. De uitzending is te beluisteren via New Business Radio. Later volgt hier meer informatie over.

Bekijk hieronder de video over de Dag van de ZZP'er met Mariëlle Rensel, directeur van ZZP Nederland.

Vanaf vandaag altijd op de hoogte met het laatste nieuws voor ondernemers. Rond lunchtijd in je mailbox!

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws