Nieuws Actueel

Nieuwe bezorglocaties voor Cycloon Post

Naast Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen, is het team van Cycloon Post afgelopen jaar ook in Lemelerveld en Gramsbergen gestart met postbezorging. Dat schrijft De Stentor.

Van onze redactie 6 januari 2017

Postgoed

Mede daardoor is het team, dat een jaar geleden begon met de postbezorging, uitgebreid van elf naar veertien werknemers. De post wordt vanuit drie vestigingen in Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart bezorgd.

Sociaal alternatief

Cycloon Post is sinds 2012 actief als het sociale alternatief in de postsector. Alle werkzaamheden op postgebied worden bij het bedrijf uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zij verzorgen het gehele posttraject voor zakelijke klanten: van halen en brengen van de post naar kantoor, tot het sorteren en bezorgen van de post. Naast 21 postvestigingen heeft Cycloon ook zeven fietskoeriersvestigingen verspreid door het land.

Trots

Teamleider Pieter Harkink is trots op het team. "Op een enkeling na hadden wij nog weinig ervaring in de postbezorging. Na een jaar kent het hele team bijna alle wijken uit het hoofd en zijn we uitgegroeid tot ervaren postbodes en chauffeurs", zegt Harkink.

Er wordt samengewerkt op de vestigingen, door alle medewerkers. Harkink: "Grootste kracht van ons team zit in de teamspirit. Er wordt regelmatig iets lekkers gebakken, we zijn met elkaar uit eten geweest, bezorgers gaan bij elkaar op bezoek of we houden gezamenlijk pauze in de stad."

Fotograaf: Stock