Nieuws Retail

HEMA verkoopt vanaf nu ook vibrators van EasyToys

Vanaf vandaag liggen er naast theedoeken, mutsen en taarten ook seksspeeltjes in de schappen van de HEMA. De nieuwe collectie is een samenwerking met seksspeeltjesmaker EasyToys.

Van onze redactie 12 december 2022

Hema easytoys

Naast de mascara vind je de speeltjes van EasyToys.

Naast vibrators gaat het om vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en massageolie. De speeltjes zijn te vinden in de grotere filialen van het warenhuis, maar de producten zijn ook online te bestellen.

De HEMA laat weten seksueel plezier heel normaal te vinden. Daarom past het ook goed bij de winkel om deze speeltjes nu te gaan verkopen. Daar is erotiekconcern EQOM, het moederbedrijf van EasyToys het mee eens. ,,Als iets bewijst dat seksspeeltjes inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen", zegt Eric Idema, topman van het concern.

Lees ook: Met seksspeeltjes de wereld veroverd

Niets te verbergen

De nieuwe lijn wordt niet verborgen in de winkelschappen, maar is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. De rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie zijn daarnaast ook verkrijgbaar via de website van HEMA. Handig: een deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar wordt opgeladen met een USB-lader.

Tamara van Geest, unitmanager bij HEMA: ,,Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen.”

Lees ook: Lust in lockdown: bedrijf achter EasyToys, PABO en Beate Ushe zag omzet verdubbelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws