Nieuws Coronavirus

Ondernemer Faizal Siddiqui start coronacheck- en afsprakenplatform Plannen.nl

De volledig geautomatiseerde coronacheck- en afsprakenplatform Plannen.nl is live gegaan. Met een speciaal ontwikkelde tool kunnen ondernemers, volgens de richtlijnen van het RIVM, coronacheckgesprekken online afhandelen en aansluitend afspraken inplannen. Plannen.nl is in eigen beheer ontwikkeld door Faizal Siddiqui, oprichter en eigenaar van CruiseReizen.nl en SpaOnline.com.

Van onze redactie 16 juni 2020

Faizal Siddiqui Plannen

Faizal Siddiqui, oprichter en eigenaar van CruiseReizen.nl en SpaOnline.com.

Met de app wil Siddiqui ondernemers bijstaan die – net zoals hij – te lijden hebben onder de coronacrisis. ,,In welke sector je als ondernemer ook actief bent; sport, detailhandel, horeca of transport - op dit moment draait het om de kwaliteit van je dienstverlening”, aldus Faizal Siddiqui.

,,Om ervoor te zorgen dat ondernemers zich hier volledig op kunnen focussen, bieden we niet alleen aan de voorkant maar ook aan de achterkant zoveel mogelijk ondersteuning. Zo helpen onze speciaal aangestelde customer success managers ondernemers om het maximale uit onze tool te halen.”

''Als ondernemer bepaal je zelf hoe je op deze crisissituatie inspeelt en als bedrijfseigenaar wil ik er alles aan doen om mijn mensen te behouden''

Faizal Siddiqui, ondernemer

Coronacheck voor ondernemers

Plannen.nl is volgens de oprichter de eerste oplossing die zowel de coronacheck als een efficiënte afsprakenplanner samenvoegt in één digitale oplossing. Via het platform kan een ondernemer gemakkelijk aangeven wanneer zijn ruimte(s) beschikbaar zijn voor reservering.

Consumenten kunnen daarop zelf een online reservering maken via een widget op de website van de ondernemer. Door ook het checkproces volledig te automatiseren per sms, wordt verdere verspreiding van het coronavirus verholpen. Omdat bovendien de agenda van de ondernemer automatisch wordt gesynchroniseerd, draagt de app bij aan een optimale bezetting van tijd en ruimte.

Lees ook: ONL lanceert app met coronaondersteuning voor ondernemers

Inspelen op crisis

Siddiqui: ,,De huidige crisis is een feit en 2020 komt zonder twijfel in de geschiedenisboeken te staan als een van de meest impactvolle jaren van deze eeuw. Als ondernemer bepaal je zelf hoe je op deze crisissituatie inspeelt en als bedrijfseigenaar wil ik er alles aan doen om mijn mensen te behouden. Met dit platform wil ik ondernemers stimuleren en een kans geven om juist nu door te pakken.”

Lees ook: Naar de cloud? Corona vergroot cybersecurity-risico’s voor overstappende ondernemer

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.