Aangeboden door HIP Capital

Branded Content Financiën

'HIP Capital biedt ouderwetse service in een modern jasje'

Eén stap binnen bij gebouw SX op Strijp-S en de vrienden Pim Lavrijsen en Bas Simons waren om. ,,Hier moet ons kantoor komen!” Als kersverse partners van HIP Capital waren ze op zoek naar een speciale plek om te ondernemen en dat is gelukt.

Oliver Verheij 26 maart 2021

HIP Capital Eindhoven kantoor 2021

Pim Lavrijsen (vooraan links) en Bas Simons (vooraan rechts) bij het kantoor SX. Foto: Oliver Verheij

Het historische pand SX herbergde vroeger de glasfabriek van Philips. Enkele jaren geleden is het pand getransformeerd tot een plek waar veel bedrijven samenkomen. In SX staat de S voor sport en de X voor kruisbestuiving. ,,Wij vielen voor de dynamiek en de uitstraling van het pand”, zegt Simons. ,,Daarom zijn we sinds vorige week trotse medebewoners van het gebouw.”

Doelen stellen

,,Bij HIP Capital steken we ouderwetse service in een modern jasje”, vertelt Lavrijsen, die als beleggingsadviseur geen onbekende is in het Brabantse land. Na een mooie carrière bij de bank heeft hij veel zin in het ondernemerschap. Simons vult aan: ,,Als je gaat beleggen moet je je goed laten adviseren. Een betrouwbare en stabiele partner is belangrijk. En het gaat ook om discipline, jezelf een doel stellen en natuurlijk willen we winnen. Net als in de sport dus.”

Lees ook: HIP Capital oogst snel vertrouwen in Achterhoek

Vooral het persoonlijke contact met klanten en het bieden van goede service aan beleggers hebben de heren hoog in het vaandel staan. ,,Op een verantwoorde manier rendement maken en direct contact met je bekende vaste adviseur”, zegt Simons. Hij is zijn hele carrière al actief als ondernemer in de financiële dienstverlening en weet wat vermogenden belangrijk vinden. ,,Bij HIP delen ze die waarden. Dat is de reden dat we als partner zijn toegetreden bij deze groeiende club.”

"Los van het feit dat beleggen leuk is, is het tegenwoordig zelfs een must wanneer je niet wil interen op je vermogen"

Bas Simons, HIP Capital

Beleggen als must

Voor HIP Capital is deze vestiging in Eindhoven alweer de vijfde sinds de oprichting in 2017. Het bedrijf timmert flink aan de weg in Zuidoost-Nederland. De afgelopen jaren heeft HIP Capital een goede naam opgebouwd. Met uitstekende rendementen is het bedrijf inmiddels hét alternatief voor beleggen bij de bank. Simons: ,,Los van het feit dat beleggen leuk is, is het tegenwoordig zelfs een must wanneer je niet wil interen op je vermogen. De negatieve rente is herkenbaar voor iedereen met geld op de bank. Wij begeleiden onze klanten en helpen ze aan een goed rendement.”

Lees ook: 'Het gaat om de mensen, niet om de technologie'

Hecht team

En zo is Strijp-S weer een aansprekend bedrijf rijker. ,,Voor Bas en mij was het altijd al wel duidelijk dat we ons eigen kantoor wilden starten. Super dat dit nu een feit is”, aldus Lavrijsen. ,,We kennen elkaar en vullen elkaar echt aan. Zeker met het hechte team van HIP Capital achter ons. Ook voor klanten is dat fijn, je moet er als belegger op kunnen rekenen dat je met goede mensen te maken hebt. Want vertrouwen is het allerbelangrijkste als het om geld gaat.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met HIP Capital.

Meer informatie via (040) 209 41 65 of hipcapital.nl