Nieuws Marketing

Welk bedrijf heeft beste design bij Social Awards?

Wie heeft het beste merk, welk bedrijf voerde de beste campagne en wie maakte de beste video? Dat wordt volgende week donderdag bekend tijdens de derde editie van de Beste Social Awards in B.Amsterdam. In vijf delen zetten wij de kanshebbers in de meest inspirerende categorieën voor ondernemers op een rijtje. Deel 5: beste design. Laat ons vooral weten wat jouw favoriet is door een reactie onder dit artikel te plaatsen.

De Ondernemer 5 juni 2016

Amstelplay

In de categorie beste design zijn Centraal Beheer Achmea, Dr. Pepper, Amstel Bier, WNF en Boomerang Create genomineerd. Wie van deze bedrijven maakte de beste graphics, foto's of designs? Amstel Bier kwam met deze nieuwjaarsboodschap.Naar aanleiding van de dood van Johan Cruijff kwam Boomerang Create met dit design.

Dr. Pepper kwam met deze actie.

KLM plaatste deze visual vorig jaar online tijdens Valentijnsdag.Heineken kwam met een visual in de vorm van een bierflesje.

En WNF bracht deze visual tijdens de kerstdagen.Lees ook:De Beste Social Awards: wie heeft de beste video?Wie scoort de beste inhaker bij de Beste Social Awards?Welk bedrijf heeft sterkste merk bij de Beste Social Awards?