Personeel

De Burgemeester stijgt flink in restaurantgids

beeld deondernemer
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

,,Vorig jaar kwamen we ineens in de top 100 en nu dit'', zegt een dolgelukkige eigenaar Sander Spruijt.

Samen met zijn vriendin Anne Hövels nam hij begin dit jaar het Linschotense restaurant, waar hij al werkzaam was als chef, over. ,,En als je dan gelijk zo omhoog schiet zegt dat wel dat je kennelijk op de goede weg bent.'' Ook voor de redactie van de restaurantgids was het opvallend: de flinke stijging is apart genoemd in het persbericht.

MichelinsterHet restaurant, al een Michelinster rijk, is op maandag gesloten, maar toch knalde de champagnekurk gisteren in dit voormalige gemeentehuis van Linschoten. ,,Je weet de datum waarop de Lekker verschijnt, dus je bent er op gespitst.''

Lees verder onder de advertentie

Wat de stijging in de ranglijst heeft veroorzaakt, is nog gissen voor de twee ondernemers. ,,Dat moeten wij ook in het blad lezen'', zegt Spruijt. Hövels: ,,Vanmiddag toosten we nog een keer met al ons personeel. Het is niet alleen aan ons tweetjes te danken. We werken als een team.'' Spruijt knikt instemmend. ,,De afwasser is net zo belangrijk.''

Fantastische avondEn daarna wekenlang naast hun schoenen lopen? Spruijt: ,,Zo zitten we niet in elkaar. Het gaat ons erom dat al onze gasten elke keer weer een fantastische avond hebben, met goed eten, goede sfeer en goede bediening. Daar doen we het voor.''

Gerelateerde artikelen:

Lees verder onder de advertentie

Restaurant Saffraan in Top 100 van ranglijst