Nieuws Actueel

Engelse kleding in Wilp

Met de Outlet Engelse Kleding, die morgen opent aan de Rijksstraatweg in Wilp, breiden Simone Mees ten Oever-Renne- boom en vader Harry Renneboom uit Warnsveld hun familiebedrijf John Bardale weer verder uit.

Rudi Hofman 9 maart 2016

Kledingwinkel stockpixabay

De vier John Bardale-kledingwinkels zitten in Zutphen (hoofdvestiging inclusief zitmeubelafdeling), Bronkhorst, Ootmarsum en Zwolle. De outlet-winkel aan de Rijksstraatweg in Wilp is de tweede outlet, de eerste bevindt zich in Elburg en heet British Wool.

Solo Per LuiIn de nieuwe winkel in Wilp - hierin zat voorheen maatkledingzaak Solo Per Lui - kunnen klanten terecht voor kleding gebaseerd op de 'Engelse town and city style', vertelt Harry Renneboom.

,,We gaan er prat op dat we alleen producten van natuurlijke materialen verkopen.'' Dit betekent veel wol, tweed en katoen. De bekende Ierse bootshoes zijn hier ook verkrijgbaar. Outlet Engelse Kleding is in elk geval de eerste periode geopend van donderdag tot en met zondag.

Vader en dochter Renneboom runnen sinds 2006 ook Stockyard. Vanuit dit grote distributiecentrum in Warnsveld worden winkels op het Europese vasteland bevoorraad met de Britse kledingmerken John Bardale en Kilkenny Woollen Mills.

Foto: Pixabay