Nieuws Bedrijfsoverdracht

Mediatic neemt pr-bureau Snappr over

Fullservice pr- en contentmarketingbureau Mediatic heeft per direct branchegenoot Snappr overgenomen. In de nieuwe constructie gaat Snappr, dat een sterke online focus heeft, onder eigen naam verder als zusterbureau van Mediatic. De overname van het snelgroeiende bureau uit Utrecht past binnen de groeiambities van het Amsterdamse bureau.

Van onze redactie 1 maart 2022

Dennis Mensink Suzanne van Duijn Chantal Schram proost

Proosten op de overname. V.l.n.r. Dennis Mensink (Mediatic), Suzanne van Duijn en Chantal Schram (beiden Snappr).

Na de overname blijven de medewerkers van Snappr voor het Utrechtse bureau werken. Hun diensten, behalve PR-strategie en -uitvoering ook (online) pr-trainingen en -cursussen, behoren vanaf nu tot de dienstenportfolio van Mediatic. ,,Ik ben onder de indruk van wat de oprichtsters in korte tijd hebben neergezet. Met Snappr voegen wij een snelgroeiend pr-bureau toe aan onze organisatie en nieuwe PR- en marketinginzichten. De sterke online positie, kundige medewerkers en interessante klantengroep versterken ons bureau”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic.

Snappr werkt onder meer voor werk-app Maqqie en The Sauce, de foodstartup van voormalig Librije-chef en multi-ondernemer Jerremy Bulo. ,,Ik ben ervan overtuigd dat Snappr een goede aanvulling zijn op onze huidige organisatie en doelstellingen.”

''We ondersteunen de missie om het aangewezen bureau te zijn voor vooruitstrevende opdrachtgevers en zijn enthousiast over de extra mogelijkheden die de overname biedt aan de medewerkers en opdrachtgevers van Snappr''

Chantal Schram, mede-oprichter Snappr

Beschikbaar stellen van kennis, contacten en diensten

,,Wij hebben vanaf de eerste gesprekken een goed gevoel gehad bij Mediatic. We ondersteunen haar missie om het aangewezen bureau te zijn voor vooruitstrevende opdrachtgevers en zijn enthousiast over de extra mogelijkheden die de overname biedt aan de medewerkers en opdrachtgevers van Snappr”, zegt Chantal Schram, mede-oprichter van Snappr.

Zij en haar compagnon Suzanne van Duijn focussen zich vanaf heden op andere projecten, onder meer op het gebied van coaching. Beiden blijven nog enige tijd betrokken bij het bureau voor een soepele overdracht: ,,Wij dragen graag bij aan die missie door het beschikbaar stellen van onze kennis, contacten en diensten. Ik kijk uit naar het samen opzetten van mooie projecten.”

Lees ook: Trends in de overnamepraktijk

Klanten als Viisi, MisterGreen, Stichting DOEN, GVB, G4S en Universiteit van Amsterdam

Mediatic is gespecialiseerd in contentmarketing en pr. Bij het bureau werken communicatieprofessionals en oud-journalisten die gespecialiseerd zijn in het vertellen van het inhoudelijke verhaal van hun klanten. Met brede kennis van on- en offline media draagt Mediatic bij aan meer bekendheid en een grotere autoriteitswaarde van haar klanten.

Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is werkzaam voor klanten zoals Viisi, MisterGreen, Museon-Omniversum, Stichting DOEN, GVB, G4S, Nederland Schoon en de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Lees ook: Axell Group verkoopt uitzendtak en richt vizier weer op roots

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws