Nieuws Groei

Ondernemen in de VS: hoe Expivi 'de betere online klantbeleving met 3D' naar de VS brengt

Expivi is een e-commerce platform dat producten van webshops in 3D configureert en personaliseert. Het laat al jaren een mooie groei zien en is één van de steady startups van Nederland. Naast hun grote kantoor in Eindhoven hebben ze inmiddels een kantoor in de VS en zijn ze hard op weg om dat werelddeel te veroveren.

Van onze redactie 26 augustus 2022

MyChannels Video ID: 323775

Nederlandse ondernemers springen er internationaal uit door hun slimme producten, technologie en diensten die bijdragen aan het oplossen van de grote vraagstukken van deze tijd. In de Verenigde Staten liggen veel kansen voor snelgroeiende startups die innovatieve technologie ontwikkelen, ook voor Expivi. 'Verhoog sales, verlaag kosten en verbeter de klantbeleving met het SaaS 3D e-commerce platform', meldt hun homepage in duidelijke taal.

En Expivi groeit. CEO Babak Mirzaie: ,,De volgende uitdaging van de groei is het managen van de verwachtingen. Want als je groeit, stijgt de verwachting van de omzet en de werknemers. En meer mensen aannemen brengt meer uitdagingen met zich mee.”

Lees ook: Ondernemen in de VS: BOTS wil geautomatiseerd beleggen ook naar de VS brengen

In deze 12-delige videoserie voor De Ondernemer leer je de deelnemers kennen van de ScaleNL Accelerator, een initiatief van de Nederlandse Consulaten in de Verenigde Staten. Elke dag gaat er weer een nieuwe video online.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws