Video Groei

Terugkijken: online talkshow De Ondernemerstafel

Hoe investeer je jezelf uit de crisis en welke kansen bieden deze roerige tijden? Dat stond centraal in de eerste aflevering van De Ondernemerstafel, onze live online talkshow met Humberto Tan.

Kijk hieronder de talkshow terug (klik op de Play-button).

Van onze redactie 11 september 2020

Laatste update: 16 september 2020 13:00

Naast het gesprek met Humberto Tan was er ook kans voor ondernemers om zelf vragen te stellen aan Elske Doets, Joris Aperghis of Derrick Neleman via Zoom-sessies. De studiogasten vertellen wat voor (soms confronterende) vragen zij kregen en welke adviezen zij aan andere ondernemers meegeven vanuit hun ervaring in onder andere de reisbranche en retail.

Studiogasten:

  • Elske Doets (Doets Reizen)
  • Joris Aperghis (WE Fashion)
  • Derrick Neleman (Neleman Wijnen)

Elske Doets

ceo Doets Reizen

Elske Doets kreeg sinds corona met haar Doets Reizen klap op klap, zoals de gehele reisbranche. Wat deed ze? Ze gaf 2020 al snel op en richtte zich op de toekomst, met een andere visie op reizen en verre vakanties: meer met minder.

Lees ook: Elske Doets (Doets Reizen): 'We zijn volledig bezig met 2021'

Joris Aperghis

ceo WE Fashion

Joris Aperghis sloot tijdens de lockdown aanvankelijk alle 105 winkels van WE Fashion in Nederland. Hij kreeg daarna te maken met veel lastige beslissingen: wat doe je met je mensen, collecties, verhuurders? Hoe zorg je dat je omzet weer toeneemt?

Lees ook: WE Fashion-topman voorspelt een jaar uitverkoop en einde modebedrijven

Derrick Neleman

Ceo Neleman Wijnen (Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar)

Derrick Neleman zag een groot deel van zijn belangrijkste wijnoogst vernietigd worden door een hagelstorm. Hij reageerde meteen met een alternatief plan, opende nota bene tijdens de coronacrisis een tweede en derde brandstore en bedacht opvallende marketingcampagnes.

Lees ook: Derrick Neleman start crowdfunding: 'Je wordt deel van een wijnbeweging'

Ali B over zijn ondernemersnetwerk Ik Wil Groeien

Ali B en Gerard van den Broek (directeur De Ondernemer) gaan het hebben over onder meer IkWilGroeien.nl van Ali B, het ondernemersnetwerk waarmee hij gaat samenwerken met De Ondernemer. Zij bespreken bovenal de uitkomsten van Prinsjesdag en hoe Nederland weer in de groeistand te krijgen.

De Ondernemerstafel is een nieuw online initiatief van De Ondernemer (DPG Media) en wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Onze talkshow was op 16 september vanaf 20.00 uur live te volgen via deondernemer.nl en social media-kanalen.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.