Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content

Koffie College (3/10): Hoe zet Media Nanny José Woldring bereik zo goed mogelijk in?

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten: De Ondernemer Koffie College. Gast nummer 3 is Media Nanny José Woldring. Met haar PR-bureau voor de grootste DJ’s ter wereld staat zij als ondernemer voor een ultieme uitdaging om tijdens een crisis te innoveren. Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Van onze redactie 17 april 2020

Jose woldring koffie college ondernemer corona virus

Thuiswerken is voor José’s team van 15 nanny’s geen probleem. Dat deden ze al regelmatig. Maar de klanten, DJ’s als Martin Garrix en David Guetta, kunnen nergens naartoe. Al hun events en festivals zijn afgelast. Ja, de meeste streamen nu sets, maar dat levert niet veel op. Wat doe je dan? Hoe kom je als PR en marketing team met nieuwe ideeën, totaal anders dan je gewend bent? En hoe koppel je daar klanten aan? Met tien jaar ervaring staat Jose Woldring voor een van de grootste uitdagingen in haar carrière.

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit 10 videogesprekken met inspirerende topspecialisten en ondernemers. Elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur op De Ondernemer een nieuw Koffie College, steeds met een nieuwe gast:

tracking pixel
tracking pixel