Nieuws Radio

Van 11 tot 13 uur Live Radio De Ondernemer met co-host Tom Coronel: alles wat je moet weten over RI&E

Coureur, presentator en zeker ook ondernemer Tom Coronel is tussen 11.00 en 13.00 uur co-host van Remy Gieling tijdens live radio van De Ondernemer. Een uitzending die voor een groot deel in het teken zal staan van het belang van de RI&E, de risicoanalyse die elk bedrijf verplicht is met enige regelmaat uit te voeren. Maar er is natuurlijk nog veel meer te horen en te zien de dag na Pinksteren.

Van onze redactie 3 juni 2022

Luister live mee via onderstaande video.

Bekijk de uitzending terug via onderstaande video.

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in Live RadioDe Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

Tom Coronel zit middenin zijn eigen raceseizoen en is regelmatig te zien als analist bij de Formule 1 op Viaplay. Daarnaast is hij, samen met zijn tweelingbroer Tim en oudere broer Raymond, betrokken bij diverse bedrijven en activiteiten, zoals een evenementenhal met onder meer karting en klimmen, een sportschool, een tv-productiebedrijf en een social mediabedrijf. Altijd op zoek naar kansen is Coronel een ideale co-host van het radioprogramma voor en door ondernemers.

Belang van RI&E voor ondernemers

Centraal staat deze uitzending het belang van de RI&E, de risicoanalyse die elk bedrijf verplicht is met enige regelmaat uit te voeren. De inventarisatie is niet alleen bedoeld om gevaarlijke situaties voor klanten en medewerkers te onderkennen en voorkomen. Ook de gezondheid van medewerkers wordt daarmee beoordeeld, van werkplek tot lunchplek. Jan Meerman, directeur van branchevereniging INretail, is eveneens voor dit onderwerp te gast.

Ceo Hans Osnabrugge van Talk360 (links) met mede-oprichter Dean Hiine.

Talk360: Payment-platform voor alle bedrijven die hun diensten willen aanbieden in Afrika

Ook te gast is Hans Osnabrugge, ceo van de Nederlandse fintech-scale-up Talk360. Het bedrijf heeft 4 miljoen dollar aan investering opgehaald bij diverse internationale venture capitalists en angel-investeerders. Middels deze seed-investering lanceert de onderneming een wereldwijd payment-platform voor alle bedrijven die hun diensten willen aanbieden in Afrika. Het platform ondersteunt alle lokale valuta's en 160+ betaalmethoden. Meer dan 500 miljoen Afrikanen krijgen hierdoor toegang tot betaalde digitale diensten en producten, wat tot nu toe niet mogelijk was.

Natuurlijk hoor je het laatste ondernemersnieuws, de column van De Hofnar Juri Hoedemakers en nog veel meer. De wekelijkse live-uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en YouTube. Kijk hieronder de aflevering van 31 mei terug:

&t=2s

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws