Elske Doets

Eigenaar en directeur Doets Reizen

Elkse Doets is eigenaar en directeur Doets Reizen, gespecialiseerd in Noord-Amerika. Onder de stemknop en foto vind je een uitgebreider profiel.

Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je een bevestigingslink kunnen mailen.
Elske doets startup

Reisondernemer zijn anno 2021 kan geen makkelijke bezigheid zijn. Elske Doets grijpt de coronatijd aan om zich af te vragen: klop het nog wel wat we allemaal doen? In haar blogs op onze site laat ze zien waar het goed, maar vooral ook niet goed gaat. En blijft ze bij haar boodschap: dat we collectief moeten loskomen van oude denkpatronen en -reflexen.

Naast haar bedrijf Doets Reizen is de voormalig zakenvrouw van het jaar sinds enkele jaren steeds drukker met maatschappelijke activiteiten. Met haar Young Lady Business Academy (YLBA) zet Doets haar netwerk en expertise in om jonge vrouwen zich verder te helpen ontwikkelen. Met startup BuddyBold koppelt ze energie van jonge mensen aan de levenswijsheid van senioren. Om zo de leefwereld van beide te verbeteren. Daarnaast vond ze nog tijd om een boek te schrijven, Bloei, waarin ze pleit voor een nieuw scenario voor groei.

Elske Doets onderscheidde zich afgelopen jaar onder meer door haar open zienswijze op toerisme, ingegeven door de duurzaamheidsdiscussie (zie onder meer de link naar haar blog hieronder), en de aanpak van de noodzakelijke andere bedrijfsvoering van haar familiebedrijf, vanwege de coronacrisis.