Video Leiderschap

Tunga Talks (8): Dennis van Marle (rb2) over bescheidenheid in tijden van succes

In de podcast- en videoserie Tunga Talks spreekt Ernesto Spruyt met collega-ondernemers. Dat leidt tot inspirerende en openhartige verhalen. Tijd voor aflevering acht uit de interviewreeks. Deel twee van het gesprek met Dennis van Marle, ondernemer achter het succesvolle rb2 dat onlangs is uitgeroepen tot beste digitale productiebureau van ons land.

Presentatie: Ernesto Spruyt 17 juli 2021

Ernesto Spruijt Dennis van Marle

Dennis van Marle (links) in de studio bij gastheer Ernesto Spruijt.

,,Waarom zouden mensen naar mij willen luisteren?” Het was de reactie van Dennis van Marle van rb2 toen Ernesto Spruyt hem uitnodigde voor zijn nieuwste podcast. Voor de oprichter van Tunga des te meer reden om hem juist wél uit te nodigen.

Alle reden om succes van daken te schreeuwen: toch doet ondernemer dat niet

Van Marle is ondernemer bij het succesvolle rb2, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot het beste digitale productiebureau. Hij heeft dus alle reden om zijn succes van de daken te schreeuwen. Maar de ondernemer zijn aard is juist bescheiden en nuchter.

In dit tweede deel van het interview met de ondernemer legt Van Marle uit hoe zijn Hollandse nuchterheid hem soms in de weg zit. Maar juist ook hoe dit de basis heeft gevormd voor zijn succes als ondernemer. Aflevering zeven gemist? Bekijk ook het eerste deel van het tweeluik waarin de rb2-topman met de gastheer spreekt over hoe je je thuis blijft voelen in je eigen bedrijf en waarom gelukkige medewerkers tot gelukkige klanten leiden.

Check hieronder de eerdere Tunga Talks:

Lees ook: Tunga Talks (2): ondernemer Barbara Kerstens maakt ons land gezonder

Lees ook: Tunga Talks (3): zo pioniert ondernemer Ineke Aquariu‪s‬ in Afrika

Lees ook: Tunga Talks (6): tien jaar ondernemen in Rusland, wat doet dat met je?

Wie is Ernesto Spruyt?

Ernesto Spruyt is initiatiefnemer en eigenaar van het succesvolle IT-staffing en outsourcingbedrijf Tunga. Daarnaast begeleidt hij al jaren startups en corporate innovatiemanagers via onder andere Growth Class, YES!Delft en Google Launchpad. Bedrijven helpen om nieuwe paden te bewandelen is altijd de rode draad in zijn avontuurlijke carrière geweest.

Het is ook de aanleiding voor Spruyt geweest om te starten met met Tunga Talks. Dat 'Tunga' staat voor avontuur. De ondernemer wil via de podcasts graag avonturen van ondernemers delen: de reis die het ondernemerschap met zich meebrengt. Dat wil zeggen: inclusief de pieken, maar de talks zijn ook openhartig over de dalen.

Wil je meer avonturen horen van en over ondernemers met een bijzonder verhaal? Abonneer je dan hier op de podcasts, of via Spotify of Apple Podcast.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws