Advertorial van Verdouw Bouwproducten

Advertorial Regio

Verdouw maakt van klanten stamgasten

Stamgasten binnenhalen, dat is voor Fred van der Beek dé uitdaging waar hij als vestigingsmanager voor staat. Daarom mag iedereen, van grote aannemers tot zzp’ers, weten dat Verdouw Bouwproducten een gloednieuwe vestiging in Apeldoorn heeft.

Jeroen Kreule | Foto: Koen Verheijden 18 juni 2019

Fred beek verdouw bedrijf ondernemen ondernemer

Een stamgast is meer dan een klant, legt de trotse vestigingsmanager Fred van der Beek uit. ,,Een stamgast is iemand die graag terugkomt. Daar gaan we alles aan doen. Onze kracht? We hebben als totaalleverancier alles in huis. Verdouw is bovendien een kennispartner, vooral op het gebied van bouwlogistiek. Wij willen in alles meedenken en ondersteunen.''

Onder het mom van 'de timmerman moet timmeren en de metselaar moet metselen', levert Verdouw de benodigde materialen. Waar, wanneer en hoe de klant het wil. 'Logistiek op maat', zo luidt het concept. Ontzorgen is het sleutelwoord. Wie voor 14.00 uur bestelt, krijgt de bouwmaterialen een dag later geleverd.

Trappen- en kozijnenfabriek Verdouw

Verdouw is in 1909 opgericht als trappen- en kozijnenfabriek. In de oorlogsjaren is de overstap gemaakt naar de handel, met plaatmateriaal als specialisatie. Verdouw is uitgegroeid tot een totaalleverancier mét kennis van bouwzaken, gericht op efficiëntie. De zelfstandige groothandel heeft anno 2019 een breed assortiment aan plaatmateriaal, hout, deuren, kozijnen, gevelbekleding, isolatie en ruwbouw.

De bouwwereld kan hier ook terecht voor daken, vloeren, wanden en plafonds. Verdouw levert materialen op maat en is ook in staat deze materialen samen te stellen tot prefab-elementen. Denk aan HSB- elementen, dakopstanden, dakranden en rekken voor gevelbekleding. De groothandel heeft niet voor niets een constructeur in dienst die de berekeningen maakt. Verdouw heeft bovendien het breedste aanbod in binnen- en buitendeuren, inclusief de grootste deurenshowroom van het land.

De vestiging in Gouda - met een oppervlakte van ruim 10.000 vierkante meter - bleek te klein, zegt Reinier Zwemer, bij Verdouw verantwoordelijk voor de marketing. ,,We hadden dringend meer ruimte nodig. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Apeldoorn, vanwege de gunstige ligging: centraal in het oosten van het land en dichtbij de A1 en de A50. Deze vestiging, eveneens 10.000 vierkante meter, is ons tweede huis."

Openingstijden

Om lokale aannemers en zzp'ers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Verdouw een winkel met ruime openingstijden toegevoegd: op doordeweekse dagen is de winkel open van 6.30 uur tot 17.30 uur. Ook kunnen klanten hier op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur terecht. Van der Beek: ,,Laat de klanten maar komen. We hopen dat ze op den duur ook onze stamgasten worden.''

Dit artikel kwam tot stand in samen werking met Verdouw Bouwproducten. Meer informatie op verdouw.nu/apeldoorn