Nieuws Actueel

Dit zijn de winnaars van de afgelopen edities van de Amsterdamse Ondernemersprijs

Dit jaar wordt de Amsterdamse Ondernemersprijs, voor creatief en innovatief ondernemerschap, voor de tiende keer uitgereikt. We stellen drie winnaars aan je voor.

HELGA WARMELS 19 september 2017

0 L7 A6075 tony

Met de Amsterdamse Ondernemersprijs wil de gemeente Amsterdam, de initiatiefnemer, haar waardering uitspreken voor alle ondernemers in de stad. Ondernemers melden zich aan voor de prijs. Vervolgens komt een delegatie van de jury op bezoek, die onder meer naar de cijfers kijkt. Wie deze ronde overleeft, verschijnt voor de voltallige jury, die drie kandidaten nomineert. Deze worden tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam voorgesteld aan het publiek, dat zijn stem mag uitbrengen.

De uitslag in combinatie met het oordeel van de jury levert de winnaar op. De prijs wordt tevens mogelijk gemaakt door MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer. Ben jij de innovatieve ondernemer die zijn Amsterdamse bedrijf de afgelopen 3 jaar zag groeien? Check amsterdam.nl/ondernemersprijs.

Henk Janssen van Lightwell (2015)

,,Door het winnen van de Amsterdamse Ondernemersprijs konden we ons product onder de aandacht van veel ondernemers brengen. Ik ben vaak aangesproken door mensen die bij de uitreiking waren. Zo'n prijs versterkt je positie als ondernemer."

Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely (2014)

,,Amsterdam is een sociaal ondernemende stad. Dat Tony's Chocolonely de Amsterdamse Ondernemersprijs won, heeft veel voor ons gedaan. Het was erkenning voor onze missie: 100 procent slaafvrije chocola. De prijs heeft ons enorm gemotiveerd om door te gaan."

Philip Hillege van Skins Cosmetics (2013)

,,Wanneer je de Amsterdamse Ondernemersprijs wint, komen er leuke dingen op je pad. Ik ben sindsdien verbonden aan de summer-school van het Amsterdam Centre for Entrepreneurship. Beetje college geven, beetje sparren, beetje coachen. Erg leuk om te doen."

Lees ook: Ondernemersprijs opende deuren voor Oos Kesbeke

Ben jij de innovatieve ondernemer die zijn Amsterdamse bedrijf de afgelopen 3 jaar zag groeien? Check amsterdam.nl/ondernemersprijs.

Wanneer je de Amsterdamse Ondernemersprijs wint, komen er leuke dingen op je pad

Philip Hillege van Skins Cosmetics