Video Automotive

Hoe het bedrijf van Tim de grootste autowasmiddelenspeciaalzaak van Nederland werd

Er ontstaat een flinke schuimparty tijdens deze De Ondernemer Onderweg: presentator Roland Tameling heeft zijn Jeep Wrangler pontificaal naast de radiostudio in Hilversum geparkeerd. De felgroene terreinwagen heeft net een retourtje Franse sneeuw achter de rug, zit van zijn banden tot aan het dak onder de vuilresten.

Presentatie: Roland Tameling 17 februari 2023

&list=PLSdlWE9y-YxD5fYlxD52oOi-qXpJpyfun&index=1

Niet geheel toevallig staat eigenaar Tim Struijs van Carclean.com klaar met zijn gereedschap; op zijn hogedrukspuit zit een flacon waarmee je een vieze auto in een handomdraai in een laag ‘sneeuwschuim’ kunt zetten. Struijs pakt meteen zijn kans voor een spoedcursus autowassen: ,,Met dit schuim week je het ergste vuil alvast van je auto af, zodat je zaken als de pekel en het zand niet over je lak gaat verspreiden. Daarna pak je drie verschillende emmers; eentje voor je wielen, eentje met schoon water en één emmer om je spons of doek in uit te spoelen.”

Terwijl Struijs nog enkele slimme was- en poetstips weggeeft, duikt het gesprek ook dieper in op de succesvolle formule van Carclean.com. Het bedrijf is marktleider van Nederland op het gebied van autoverzorgingsmiddelen en helpt autobezitters aan de juiste spullen via de website en een fysieke locatie in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs. ,,Ons onderscheidende vermogen zit hem in de persoonlijke benadering, het juiste advies en vooral het eerlijke verhaal. Daar kunnen sommige prominente concurrenten in onze branche, die het iets minder nauw nemen met de juiste behandeling van de klant, nog wat van leren.”

De Ondernemer Onderweg

Roland Tameling

In De Ondernemer Live, wekelijks op de dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur op New Business Radio, gaat het steevast ook over ondernemerschap, innovatie en mobiliteit. En dat alles komt samen in De Ondernemer Onderweg, gepresenteerd door 'Huge Car Guy' Roland Tameling. Alle afleveringen zijn terug te kijken op deze website en staan overzichtelijk bij elkaar op YouTube, zie deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws