Nieuws Detailhandel

Openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2022

Hemelvaartsdag 2022. Welke supermarkten zijn donderdag 26 mei geopend, en dan vooral: hoelaat? In dit overzicht de openingstijden van supermarkten op een rijtje, met linkjes en al.

Van onze redactie 22 mei 2022

Supermarkt winkelwagen openingstijden

Foto: Shutterstock.

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH To Go tijdens Hemelvaartsdag

Albert Heijn voert op Hemelvaartsdag geen rigoreuze wijzigingen door; het lijkt wel een reguliere donderdag. De meeste AH-supers openen om 08.00 uur en sluiten of om 19.00 of om 21.00 uur. AH To Go hanteert door het gehele land sowieso al wisselende tijden. Kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Vind je het leuk te lezen (en te luisteren naar) over de topondernemer achter Picnic? Lees en luister hier naar het interview met Michiel Muller: Sleutel tot Succes: hoe Michiel Muller met Picnic stad voor stad blijft veroveren

Openingstijden Jumbo tijdens Hemelvaartsdag

Alle supers van Jumbo zijn op donderdag 26 mei gewoon geopend, een aantal filialen ook al om 07.00 uur. De sluitingstijden wisselen van 18.00 tot 21.00 uur. Op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Openingstijden PLUS tijdens Hemelvaartsdag

Alle winkels van PLUS zijn op Hemelvaartsdag open. Voor de openingstijden, want die wisselen per filiaal, verwijst PLUS door naar plus.nl/supermarkten. PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermarktondernemers, daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Vind je het leuk het levens- en dus ondernemersverhaal van Elon Musk te lezen? Klik hier voor de serie: Portretserie over Elon Musk: van 'die jongen met autisme' tot en met de topondernemer-miljardair

Openingstijden Aldi tijdens Hemelvaartsdag

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Omdat de openingstijden van de filialen per plaats verschillen, raden we je aan de site van Aldi te checken.

Openingstijden Lidl tijdens Hemelvaartsdag

De openingstijden van alle Lidl-winkels op donderdag 26 mei zijn te vinden op lidl.nl.

Vind je het leuk om te lezen over de ondernemer achter het bekende merk Stella Fietsen? Lees hier het interview: Hoe Daan van Renselaar met Stella Fietsen stevig op groeikoers blijft

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Hemelvaartsdag

Ook alle filialen van Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn ook op Hemelvaartsdag vanaf 7.00 uur open. Voor de sluitingsdagen, die wisselen per supermarkt, verwijst het concern bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Openingstijden SPAR tijdens Hemelvaartsdag

Surf voor de openingstijden van een SPAR in jouw buurt op donderdag 26 mei naar SPAR.nl.

Vind je het leuk te lezen over (en te luisteren naar) de ondernemer achter Thuisbezorgd.nl? Klik dan hier: Mijn naam is Groen. Jitse Groen. De grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld.

Openingstijden Coop tijdens Hemelvaartsdag

Er is niet één lijn te ontdekken bij de Coop-filialen, ruim driehonderd winkels in Nederland: de openingstijden lopen uiteen. Daarom: overzicht vind je via deze link: coop.nl/supermarkt.

Openingstijden Odin tijdens Hemelvaartsdag

Odin is een biologische supermarkt en maakt deel uit van een biologische voedselcoöperatie, met duizenden leden door het hele land. De leden zijn mede-eigenaar van het bedrijf, en bepalen mede het beleid. De winkels zijn donderdag 26 mei open, het overgrote deel vanaf 08.30 uur.

Vind je het leuk te lezen over (en te luisteren naar) de Esther en Anne Vedder, de succesvolle sieraden-ondernemers? Klik dan hier: Sieradentweeling Vedder & Vedder: 'Duizend keer tegen elkaar gezegd: we kappen ermee'

Openingstijden Ekoplaza tijdens Hemelvaartsdag

De inmiddels 85 biologische supermarkten van Ekoplaza zijn nagenoeg allemaal open op donderdag 26 mei en openen de deuren veelal om 10.00 of 11.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws